Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?
# 61
Amíg semmi nem történik az ügyben, addig csak ábrándozás.
54: Húúú, te borzasztó. Tényleg kegyetlen. Ilyen szemét állatot. Hogy képzeli ez a mocskos férfi, hogy egy szeretetreméltó nőt keres akit aztán megbecsül és a tenyerén hordoz.
Áhh... ezt már büntetni kéne :D
Ami a gyerekeket illeti, tessék elgondolkodni az alábbiakon: Én idejöttem, feltettem egy kérdést azokhoz, akik hasonlóan gondolkodnak mint én. Te is idejöttél és megpróbálsz mindenkit hittéríteni, hogy a te nézeted jobb és micsoda borzasztó apa leszek.
Szerinted mi a jobb, te aki valamiről meg akarsz győzni engem, tehát majd a gyerekeidet is, vagy én aki pont leszarom, hogy ki hogy látja a világot, csak mindenki érezze jól magát a bőrében? Ugye? Elég rosszol fest ezzel szembesülni.
Ha neked úgy működik az életed, légy boldog, ne itt levelezz és csókolgassátok egymást, komolyan! Sok boldogságot nektek és a gyerekeiddel ne légy ilyen elutasító mint velem, ha ők máskép látják a világot mint te.
#55-ös vagyok megint!
Én ugy vettem észre h a férfi csak erre hajt.....
nem akarom h házasság elött elvegyék!!
de olyan erőszakosak! nem hittem vna h van még olyan férfi aki tényleg komoly kapcsra vágyik....
65: Pontosan!
Valaki most már megmondhatná mit írjak a GPS-be, hol keressek ilyen nőt :) ?
GPSbe? Semmit.
Menj ki a való világba és nézz szét. Neked biztosan észre kell venned az ilyen lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!