Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan lányok akik...

Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a lányok, akik 18-20 éves koruk ellenére még szüzek, hisznek a házasságban, egy életre keresnek párt és a régi értékrendet képviselek, hogy nő a család melegét adja a férfi pedig dolgozik? Merre induljak keresgélni?

2014. jan. 13. 12:26
 61/96 A kérdező kommentje:
59: Te álmodozol, én szilárdan kitartok és teszek, hiába próbál meg a magadfajta pesszimista ember lehúzni :)
2014. jan. 13. 13:43
 62/96 anonim ***** válasza:

# 61

Amíg semmi nem történik az ügyben, addig csak ábrándozás.

2014. jan. 13. 13:44
 63/96 A kérdező kommentje:

54: Húúú, te borzasztó. Tényleg kegyetlen. Ilyen szemét állatot. Hogy képzeli ez a mocskos férfi, hogy egy szeretetreméltó nőt keres akit aztán megbecsül és a tenyerén hordoz.

Áhh... ezt már büntetni kéne :D

Ami a gyerekeket illeti, tessék elgondolkodni az alábbiakon: Én idejöttem, feltettem egy kérdést azokhoz, akik hasonlóan gondolkodnak mint én. Te is idejöttél és megpróbálsz mindenkit hittéríteni, hogy a te nézeted jobb és micsoda borzasztó apa leszek.

Szerinted mi a jobb, te aki valamiről meg akarsz győzni engem, tehát majd a gyerekeidet is, vagy én aki pont leszarom, hogy ki hogy látja a világot, csak mindenki érezze jól magát a bőrében? Ugye? Elég rosszol fest ezzel szembesülni.

Ha neked úgy működik az életed, légy boldog, ne itt levelezz és csókolgassátok egymást, komolyan! Sok boldogságot nektek és a gyerekeiddel ne légy ilyen elutasító mint velem, ha ők máskép látják a világot mint te.

2014. jan. 13. 13:47
 64/96 anonim ***** válasza:

#55-ös vagyok megint!

Én ugy vettem észre h a férfi csak erre hajt.....

nem akarom h házasság elött elvegyék!!

de olyan erőszakosak! nem hittem vna h van még olyan férfi aki tényleg komoly kapcsra vágyik....

2014. jan. 13. 13:47
 65/96 anonim ***** válasza:
100%
Akárki akármit mond ez a normális. Sajnos fogyasztói társadalmunkban elkorcsosult és szexuálisan szabados világunkban csodabogárként tekintenek arra aki még vallásos vannak elvei, etikai és erkölcsi normáik szerint éli az életét. Sosem volt egyéjszakás kapcsolatom. Csak szex vagy laza se. Ha nincs komoly párom, nincs szex se. A munka részével kapcsolatban modern felfogást képviselem, nekem fontos az anyagi függetlenség nem szeretném ha eltartanának és nem is birnék csak otthon ülni és gyerekek meg háztartás mert akkor becsavarodnék. De a férfi keressen többet legyen biztos egzisztenciája és legyen a bástya, biztos támasz ha kell, minden téren. De szerintem ez a gyes miatt minden nőnek fontos hisz akkor rá vagyunk utalva a párunkra.
2014. jan. 13. 13:48
 66/96 anonim ***** válasza:
Hittéríteni? Ki akar hittéríteni? Még kedveskedtem is neked. ;)
2014. jan. 13. 13:49
 67/96 A kérdező kommentje:
64: De van, ne add fel! Keresd meg akit / amit akarsz. A jó dolgokért mindig messzebb kell menni. Nyugalom, meglesz az!
2014. jan. 13. 13:49
 68/96 A kérdező kommentje:

65: Pontosan!

Valaki most már megmondhatná mit írjak a GPS-be, hol keressek ilyen nőt :) ?

2014. jan. 13. 13:51
 69/96 anonim ***** válasza:
Remélem igazad van... :)
2014. jan. 13. 13:51
 70/96 anonim ***** válasza:

GPSbe? Semmit.

Menj ki a való világba és nézz szét. Neked biztosan észre kell venned az ilyen lányokat.

2014. jan. 13. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!