Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?
Most 19 vagyok, szűz, de a jelenlegi élethelyzetem miatt most egy darabig még az is maradok, legalább 2 évig.
Én hiszek az első szerelemben, hogy az első barátom pl később a férjem legyen. Viszont nem akarok házasságig várni. Minek? Lehet férjhez sem akarok menni, tök jelentéktelen manapság. Max eljegyzés, amiben benne lennék.
"hiszek az első szerelemben, hogy az első barátom pl később a férjem legyen"
pofára esés várható
Most írtam először a kérdésedre..
Attól még hogy valakinek volt már 2-4-5 kapcsolata, még lehet normális..
Melletted minden ember megfulladna..óvni, védeni próbálod.. más emberre nem hogy szóba elegyedni, de még ránézni se lehetne melletted.
44: Íme megjött Ms. Pesszimizmus :)
Bírom a magadfajtákat. Jósoltok, ingyen, kéretlenül. A gond az, hogy csak a hozzád hasonlóaknál jön be a jóslat. Ha visszaolvasol láthatod, hogy ha máskép gondolkodnál nálad is müködne.
De nincs mit tenni. Te a válásban hiszel, hát ne lepődj meg ha válni is fogsz :)
#44 jaj, te ki pesszimista. Ne rajtam éld ki az elkeseredett, elkorcsosult életed.
Akkor pontosítok:
hiszek az első szerelemben, hogy az első párom, az utolsó is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!