Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még olyan lányok akik...

Vannak még olyan lányok akik szüzen akarnak férjhez menni?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a lányok, akik 18-20 éves koruk ellenére még szüzek, hisznek a házasságban, egy életre keresnek párt és a régi értékrendet képviselek, hogy nő a család melegét adja a férfi pedig dolgozik? Merre induljak keresgélni?

2014. jan. 13. 12:26
 41/96 A kérdező kommentje:
39: Igen, de már kezdek gyanakodni, hogy NAV-os vagy.
2014. jan. 13. 13:28
 42/96 anonim ***** válasza:

Most 19 vagyok, szűz, de a jelenlegi élethelyzetem miatt most egy darabig még az is maradok, legalább 2 évig.

Én hiszek az első szerelemben, hogy az első barátom pl később a férjem legyen. Viszont nem akarok házasságig várni. Minek? Lehet férjhez sem akarok menni, tök jelentéktelen manapság. Max eljegyzés, amiben benne lennék.

2014. jan. 13. 13:29
 43/96 Girgoy ***** válasza:
A melóról meg még annyit. A házimunka meg van osztva közöttünk, mindketten sok időt töltünk a gyerkekkel, de a feleségem azért többet foglalkozik velük. Amikor meg több évig szülési szabadságon volt, elvállaltam egy szarabb, de jobban fizető melót miközben mellékállásban alapítottam egy kis céget, hogy még plussz pénzünk legyen, és ezeket vittem párhuzamosan. Mondhattam volna, hoyg ilyen vackokban nem megyek bele, én egy naplópó "életművész" szeretnék lenni, de így volt a jó, ettől válik felnőtté az ember, és nyer nagyobb boldogságot végeredményben.
2014. jan. 13. 13:30
 44/96 anonim ***** válasza:
65%

"hiszek az első szerelemben, hogy az első barátom pl később a férjem legyen"

pofára esés várható

2014. jan. 13. 13:30
 45/96 Girgoy ***** válasza:
38: Hát a gimiben még vannak szüzek, ez amúgy is az a kor, amikor erőteljesebben vonzódnak egymáshoz a fiuatalok. Együtt kell aztán felnőni és hasonlóan gondolkodni. :) De ha már nem vagy gimis, akkor is lehet ilyen nőt találni talán, csak keresd és ne add alább! De ha közel iylen gondolkodásút találsz, az is jó. Amúgy az se baj, ha dolgozik, de akkor is a család legyen a gondolkodásában az első.
2014. jan. 13. 13:32
 46/96 anonim ***** válasza:
26%

Most írtam először a kérdésedre..

Attól még hogy valakinek volt már 2-4-5 kapcsolata, még lehet normális..

Melletted minden ember megfulladna..óvni, védeni próbálod.. más emberre nem hogy szóba elegyedni, de még ránézni se lehetne melletted.

47/96 A kérdező kommentje:

44: Íme megjött Ms. Pesszimizmus :)

Bírom a magadfajtákat. Jósoltok, ingyen, kéretlenül. A gond az, hogy csak a hozzád hasonlóaknál jön be a jóslat. Ha visszaolvasol láthatod, hogy ha máskép gondolkodnál nálad is müködne.

De nincs mit tenni. Te a válásban hiszel, hát ne lepődj meg ha válni is fogsz :)

48/96 anonim ***** válasza:

#44 jaj, te ki pesszimista. Ne rajtam éld ki az elkeseredett, elkorcsosult életed.

Akkor pontosítok:

hiszek az első szerelemben, hogy az első párom, az utolsó is legyen.

2014. jan. 13. 13:33
 49/96 Girgoy ***** válasza:
44. Nem egészen, csak akkor ha az álmaidat nem úgy akarod megvalósítani, hoyg előtte felébredsz :) és aztán a realitásokat kezded az álmaidhoz igazítani szívós munkával (és nem fordítva).
2014. jan. 13. 13:33
 50/96 A kérdező kommentje:
46: Olvasólecke, indulj az első hozzászólástól újra :)
2014. jan. 13. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!