Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?
"Hjajj.. ezt a szűz dolgot ennyire komolyan veszed? Nemár... melyik nő "várja el", vagy csak vágyik rá, hogy a pasija előtte más lukban is járjon.. ez egyszerűen abszurd..."
A szűz pasikról a nőknek az jut eszükbe, h bénák az ágyban, ezért nem kezdenek velük. Na meg azért se, mert ha eddig nem kellett senkinek, akkor az biztos nem véletlen.
"Miért hiszik azt a fiúk hogy a nőket csak a külső érdekli?"
Mert így van. A való életben vmiért soha nem hallani olyan sztorit, amit leírtál, kizárólag itt gyk-n.
82-es, pedig rengeteg kövér emberkének is van nője :)
Lehet, hogy nem hallod a történetét, de hogy az utcán lehet látni ilyet az fix.
De mind1, aztán majd jön az, hogy biztos szép az arca, oszt' azé'.
Mindig van kifogás, csak épp tökéletes ember nincs egy sem, ez a másik fix. Aztán akkor jöhet majd az a ... Fuuu minek is hívjam, hogy itt maradjon a kommentem... "Tökéletesen Reális" felmérés(?), mi szerint a nők a pasik 80%át csúnyának látják. Ez meg már a kifogások kifogásának a legostobább módja, amit eddig hallottam...
Az a baj, hogy mindig lesz ilyen kérdés. Ha kövér valaki azért, ha vékony azért, ha eláll a füle azért, ha........... Jé az alacsonyat kihagytam... Majdnem.
Egyetlen olyan ember sincs, akire ne lehtne a sok kérdés közül valamelyiket rámondani... Nincs!! tökéletes ember, mégis az emberek jelentős részének van legalább egy párkapcsolata mondjuk 23-25 éves koráig. Vagy sokkal előbb.
"82-es, pedig rengeteg kövér emberkének is van nője :)
Lehet, hogy nem hallod a történetét, de hogy az utcán lehet látni ilyet az fix."
Na ja, de mikor összejöttek akkor a csávó még nem volt dagadt, és mire meghízott már magához láncolta valami jó taktikával a csajt.
Most itt nem csak a házasokra gondolok pl.
Tizenéveseknél ugyanúgy. Pedig szerintetek ilyen korban a "buta r*bancokat csak a külső érdekli"...:D
Urban legend, egyáltalán nem sok dagadtat látni így, a többségük egyedül majszolja a fánkot otthon.
Én se vékony nem vagyok se dagadt szóval nem tudom mik az esélyeim.
Nem látni köver embereket barátnővel?
Ezen néztem nagyot..
Hol élsz?
Nekem nincs olyan nap, hogy ne lássak "kövér" férfit egy nálamnál jóval vékonyabb lánnyal, pedig én nem vagyok kövér, csak nem sovány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!