Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok béna, vagy vékony...

Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
 81/95 anonim válasza:
90%
Miért hiszik azt a fiúk hogy a nőket csak a külső érdekli? Én sokkal gyakrabban tapasztalom, hogy egy fiúnak a lány külseje a meghatàrozó, az nem számít, hogy egy buta kurv@, ha jó a teste. Boldog pàrkapcsolatban élek másfél éve, én àllítólag csinos làny vagyok, a baràtom 100 kiló, egyébként helyes arcú. És szeretem, mert kedves, értelmes és mindig megnevettet. Hogy zavar-e a testsúlya? Igen. De a pozitív kisugàrzàsa, az emberekbe vetett hite és a mindig mosolygós arca annyira megfogott, hogy beleszerettem. Szóval kedves kérdező, ha dagiknak van párjuk, a vékonyaknak is lehet. Mondanom sem kell, hogy az én baràtom is rettentő félénk volt eleinte, mert nem gondolta, hogy ő nàlam szóbajöhet. Összeszedte magàt, kockàztatott, és nyert(nyertünk). Valaki említette a testszőrzetet, szerintem ez is hülyeség. Engem csak a hàtszőr zavar :)
2013. ápr. 27. 21:04
 82/95 anonim ***** válasza:

"Hjajj.. ezt a szűz dolgot ennyire komolyan veszed? Nemár... melyik nő "várja el", vagy csak vágyik rá, hogy a pasija előtte más lukban is járjon.. ez egyszerűen abszurd..."

A szűz pasikról a nőknek az jut eszükbe, h bénák az ágyban, ezért nem kezdenek velük. Na meg azért se, mert ha eddig nem kellett senkinek, akkor az biztos nem véletlen.

"Miért hiszik azt a fiúk hogy a nőket csak a külső érdekli?"

Mert így van. A való életben vmiért soha nem hallani olyan sztorit, amit leírtál, kizárólag itt gyk-n.

2013. ápr. 27. 21:16
 83/95 anonim ***** válasza:
Van amikor a pénz ellensúlyozhatja ezt. Esetleg a 26 centis kár, vagy a szolga jellem.
2013. ápr. 27. 21:27
 84/95 anonim ***** válasza:
"ha eddig nem kellett senkinek, akkor az biztos nem véletlen" Ha azt vesszük, hogy az átlagnak kurv@ra elcseszett ízlése van, akkor ha valaki nem kell senkinek, az már önmagában is jó jel. Már írtam valahova, de nekem mindig is a "ciki"-nek tartott fiúk jöttek be, érdekes módon aki nem kell senkinek az valamiért mindig sokkal normálisabb, mint akikért mindenki oda van. Az meg hogy valaki béna az ágyban, miért lenne baj? Pár alkalom és belejön.
2013. ápr. 27. 21:50
 85/95 anonim válasza:
#81-es vagyok. Bonny5 teljesen egyetértek veled. Visszatérve az előző válaszomra, a barátommal egyetemistàk vagyunk, szóval nem arról van szó, hogy gazdag és csak azért vagyok vele. Ja, és sokkal szívesebben jövök össze olyannal, akinek előttem alig volt kapcsolata, vagy akàr szűz. Valaki írta, hogy a nők nem szeretik ha a baràtjuk farka előtte sok helyen jàrt: lehet hogy hihetetlen, de sok làny tényleg így gondolkodik! Nem jönnék össze olyannal, aki előttem végigment az egész városon! Ha két ember szereti egymàst, igen hamar összecsiszolódnak az àgyban. Én ezt tapasztaltam mindegyik kapcsolatomban.
2013. ápr. 27. 22:23
 86/95 Noydra ***** válasza:

82-es, pedig rengeteg kövér emberkének is van nője :)

Lehet, hogy nem hallod a történetét, de hogy az utcán lehet látni ilyet az fix.

De mind1, aztán majd jön az, hogy biztos szép az arca, oszt' azé'.

Mindig van kifogás, csak épp tökéletes ember nincs egy sem, ez a másik fix. Aztán akkor jöhet majd az a ... Fuuu minek is hívjam, hogy itt maradjon a kommentem... "Tökéletesen Reális" felmérés(?), mi szerint a nők a pasik 80%át csúnyának látják. Ez meg már a kifogások kifogásának a legostobább módja, amit eddig hallottam...

Az a baj, hogy mindig lesz ilyen kérdés. Ha kövér valaki azért, ha vékony azért, ha eláll a füle azért, ha........... Jé az alacsonyat kihagytam... Majdnem.

Egyetlen olyan ember sincs, akire ne lehtne a sok kérdés közül valamelyiket rámondani... Nincs!! tökéletes ember, mégis az emberek jelentős részének van legalább egy párkapcsolata mondjuk 23-25 éves koráig. Vagy sokkal előbb.

2013. ápr. 27. 23:10
 87/95 anonim ***** válasza:

"82-es, pedig rengeteg kövér emberkének is van nője :)

Lehet, hogy nem hallod a történetét, de hogy az utcán lehet látni ilyet az fix."

Na ja, de mikor összejöttek akkor a csávó még nem volt dagadt, és mire meghízott már magához láncolta valami jó taktikával a csajt.

2013. ápr. 27. 23:55
 88/95 Noydra ***** válasza:

Most itt nem csak a házasokra gondolok pl.

Tizenéveseknél ugyanúgy. Pedig szerintetek ilyen korban a "buta r*bancokat csak a külső érdekli"...:D

2013. ápr. 28. 00:08
 89/95 anonim ***** válasza:

Urban legend, egyáltalán nem sok dagadtat látni így, a többségük egyedül majszolja a fánkot otthon.

Én se vékony nem vagyok se dagadt szóval nem tudom mik az esélyeim.

2013. ápr. 28. 00:45
 90/95 anonim ***** válasza:

Nem látni köver embereket barátnővel?

Ezen néztem nagyot..

Hol élsz?

Nekem nincs olyan nap, hogy ne lássak "kövér" férfit egy nálamnál jóval vékonyabb lánnyal, pedig én nem vagyok kövér, csak nem sovány...

2013. ápr. 28. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!