Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok béna, vagy vékony...

Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
 51/95 Noydra ***** válasza:

Ez, hogy azt mondjátok válogatós, igaz. Mert mindenki az istenem :D

Ti se nyúlnátok hozzá egy 150cm-es 105 kilós bálnához, még végső elkeseredésben sem...

Külső alapján nem lehet jellemre is elítélni valakit, aki ez miatt szar le titeket, nem is kár érte...

2013. ápr. 21. 22:36
 52/95 anonim ***** válasza:

"Külső alapján nem lehet jellemre is elítélni valakit"

Pedig a nők pont ezt teszik. Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, és ha egy srác csúnya, akkor a rossz tulajdonságait eltúlozzák, a jókat meg nem veszik észre. Ha jóképű, akkor pedig pont fordítva.

2013. ápr. 22. 08:09
 53/95 anonim válasza:

Nem tudom lehet csak én vagyok így ezzel, de a kérdező annyira panaszkodik h nem tud csajozni h kajak kíváncsi lettem hogy nézhet ki :DDDD

De komolyabbra fordítva a szót, szerintem amíg a csajok kisminkelik magukat h szebbek legyenek, addig a pasik is törődhetnek magukkal. Pl ha full pattanásos az arca, akkor elmegy kozmetikushoz h rendbetegye. Ha szemüveges, de anélkül jobban nézne ki, akkor ott a kontaktlencse. Esetleg más frizura, vagy arcszőrzet variálása stb stb. vagy sportol vmit h formásabb legyen.. Tehát rengeteg a lehetőség, hogy változtass ha igazán akarod.

Nekem volt egy kedves ismerősöm, magas (198cm) és vékony típus volt, és ő is panaszkodott h sose volt barátnője. Semmi gond nem volt a külsejével, de olyan taszítóan önbizalomhiányos volt h sugárzott belőle. És sokan emiatt szóba se álltak vele. Aztán addig próbálkozott és agyalt, és megpróbálta elfogadni magát olyannak amilyen, és az előnyére változtatni mindenféle komplexusát, hogy sikerült neki komoly kapcsolatot kialakítani, azóta ha jól tudom már el is jegyezte a lányt, aki abszolút szemre való kategória.

Úgyh én nem hiszem h ennyire kilátástalan lenne a helyzeted, kedves kérdező...

Csak szedd össze magad, és legyél magabiztosabb!!!! Elő az önbizalommal :)

2013. ápr. 22. 08:54
 54/95 anonim ***** válasza:

"Ha szemüveges, de anélkül jobban nézne ki, akkor ott a kontaktlencse"

2 dolog.

1 - nem tudom jobban néznék-e ki nélküle - akkor jobban látszik mekkora orrom van

2 - nem is lehetne. Egyszer megkérdeztem az szemorvost, hogyan működik aztán megvizsgált azt mondta, nekem nem lehet. Szóal ennek vége. Marad a "lúzerség" "örök" béklyója.

2013. ápr. 22. 11:59
 55/95 anonim ***** válasza:
#53 És magasabbak hogyan legyünk?
2013. ápr. 22. 12:23
 56/95 anonim ***** válasza:
Kihúzod magad és domináns a testbeszéded.
2013. ápr. 22. 13:08
 57/95 anonim ***** válasza:
Vagyis járj úgy mint a gorillák, kar messze eltartva a törzstől és nyolc fux a nyakba minimum. Beszéded legyen sértő, elég 20 szót tudni (ebből 10 káromkodás), és verj le mindenkit aki idegesít.
2013. ápr. 22. 14:21
 58/95 anonim ***** válasza:
Nem karikatúraszerűen eltúlozva, hanem normálisan, lazán, férfiasan. Azt hittem, ezt felesleges is odaírni, mert annyira egyértelmű.
2013. ápr. 22. 14:26
 59/95 anonim ***** válasza:
Na ja, de akik ilyen "dominánsak" azok eleve szépnek születtek. Nagyon kevés van aki rondából lett szép (5-10 ilyen van és a média jól fel is fújta őket, hogy a rondáknak legyen reménye - pont mint mikor 1-2 csóró munkás gazdag lett Amerikában és akkor rögtön úgy hirdetik, hogy "bárki lehet gazdag". Hát nem) Mindezt azért, hogy legyen valami kis reményke az életükben.
2013. ápr. 22. 14:29
 60/95 KovA1963 válasza:
92%

Az hogy vékony vagy csak halmazati hátrány.

Ha béna vagy - az súlyosabb.

De súgok valamit - lehet, hogy a hozzáállásoddal van a baj...

Barátnőt SZEREZNI akarsz - zsákmányt magadnak - vagy szeretnél vele (élet)szövetségre lépve közös küldetést teljesíteni ?

Ennek az ígérete (mint vágyott lehetőség) legalább benne kell legyen a dologban - mert bármihez nem lesz barátnő a "barátnő" hacsaknem kínjában vagy végső elkeseredésében rádfanyalodva, hátha...

Szóval hogy ne koldusként epekedj - azért gondold meg mi (értékelhető) szeretnél lenni a leánynak - mit tudsz adni neki ami több mint sóvárgásaid beteljesülése diktálta koldulás ?

Ezteket tedd rendbe magadban aztán se béna se túl vékony nem leszel, te tudd hogy rendben vagy függetlenül attól, hogy egy lány meglátja ezt magának benned vagy nem.

Hogy láttasd a te dolgod de a semmit nem érdemes láttatni.

2013. ápr. 22. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!