Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok béna, vagy vékony...

Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
 21/95 anonim ***** válasza:
Tényleg nehéz, és ha mellette még alacsony v csúnya is vagy, akkor gyakorlatilag lehetetlen. A szüzesség ennyi idősen valóban kizáró ok minden nőnél, de erre két megoldás létezik: v elmész prostihoz, v letagadod h szűz vagy.
2013. ápr. 19. 20:01
 22/95 anonim ***** válasza:

"Mintha az exemet hallanám... Mindenféle indokot felhoz, hogy miért nem jön össze,"

Veled mégis összejött neki... Szóval akkor mégse olyan.

2013. ápr. 19. 20:01
 23/95 anonim ***** válasza:
A szüzesség nem kizáró ok, elég csalódott lennék, ha megtudnám, hogy a barátom prostival veszítette el, csak mert azt gondolta, ciki hogy még nem volt senkivel. (Jó, nem mondom, hogy emiatt kevesebbre tartanám, vagy bármi, csak hát na.) Nekem a vékony fiúkkal sincs bajom. Szerintem rossz lányoknál próbálkozol, van egy ilyen réteg akiknek határozott elképzeléseik vannak a leendő barátjuk külsejéről, és aki nem olyan azzal szóba sem állnak, de sokan vannak azért akiknek mindegy a külső, ha jófej vagy.
2013. ápr. 19. 20:12
 24/95 anonim ***** válasza:
Nos akkor én örökre magányos maradok, mert egy büdös k*rvával biztos nem fogok dugni.
2013. ápr. 19. 20:42
 25/95 anonim ***** válasza:

Lemerem fogadni,hogy nem jársz el otthonról eleget.Amúgy én se vagyok hű de nagy darab,de vékony se és nekem semmi gondom nincs.Mondjuk nincs nőm.De legalább már érdeklődnek.

Na meg itt a tavasz.Ilyenkor kell eljárni esténként.

2013. ápr. 19. 21:18
 26/95 Noydra ***** válasza:

Nem csajozik, azt hiszi, hogy súlyban mérik azt, kinek lehet bnője, meg már megint a prostis baromság, hát a szüzes baromságról nem is beszélve.. Te most mit is vársz tulajdonképpen? -.-" :D

174/60 vagyok, fogadjunk magasabb és/vagy nehezebb vagy nálam ...

2013. ápr. 19. 21:26
 27/95 anonim válasza:
És mi lenne ha tennél is valamit az ellen hogy vékony legyél ahelyett hogy itt sírdogálsz???
2013. ápr. 19. 21:51
 28/95 A kérdező kommentje:
Nekem alapvetően nem gond az, hogy vékony vagyok, csak a nők utálnak emiatt, vagy a fene tudja.
2013. ápr. 19. 22:53
 29/95 Noydra ***** válasza:

Rosszul gondolod... Nem utálnak. Ha meg igen, nem emiatt, nem is értem honnan vonsz le ilyen következtetést...o.O

Ne egy random tulajdonságodra fogd rá a sikertelenséged, ahelyett, hogy magadba néznél. Egyre szánalmasabbak ezek a kérdések :/

2013. ápr. 19. 23:04
 30/95 anonim ***** válasza:
Noydra, neked könnyű, mert te jóképű vagy. Próbáld ki te is, h felmész társkeresőre egy ronda srác képével, és úgy próbálsz csajozni, ahogy amúgy is szoktál! Annyi sört fizetek neked, ahány pozitív választ kapsz a leveleidre!
2013. ápr. 20. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!