Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
1/95 A kérdező kommentje:
Persze még csak nem is voltam nővel soha.
2013. ápr. 19. 19:12
2/95 anonim válasza:
Szerintem ez nem nagyon számít.
3/95 A kérdező kommentje:
Abból a szempontból biztosan béna vagyok, hogy évek óta nem is csajoztam, de nem is látom értelmét annak, hogy próbálkozzak, mert nem látom azt, hogy bárkinek is lenne igénye rám. A jó Isten tudja, de az összes létező nő szemében sz*r vagyok??
2013. ápr. 19. 19:14
5/95 anonim válasza:
Figyelj nem a vékonyságoddal van a baj hanem szerintem a csajozási technikáddal ... mert rengeteg vékony férfinak van barátnője például van 5db unoka nővérem és bombázó az összes és mindegyiknek vékony pasija van .. szerintem valahogy másképp kellene próbálkoznod az eddigiekhez képest :) remélem segítettem ..
6/95 anonim válasza:
A vékonyaknak jobb esélyeik vannak, mint a dagadtaknak.
De abszolút winnerek az impotens izomtibik meg a "gizda" rajok (Orsós és Rostás "dinnasztia)
7/95 anonim válasza:
Kérdező, én is vékony vagyok, és nincsenek sikereim csajozás tekintetében. :-)
Mennyi idős vagy?
8/95 A kérdező kommentje:
25
Ez van, sose lehet nőnk, mert nem ütjük meg a minimum színvonalat. Jó lesz, ha belenyugszok, vagy kasztráltatom magamat.
2013. ápr. 19. 19:24
9/95 anonim válasza:
és mondd, milyen gyakran próbálkozol? Őszintén megmondhatod, anonim oldal...
10/95 A kérdező kommentje:
Már korábban leírtam:
,,Abból a szempontból biztosan béna vagyok, hogy évek óta nem is csajoztam, de nem is látom értelmét annak, hogy próbálkozzak, mert nem látom azt, hogy bárkinek is lenne igénye rám."
2013. ápr. 19. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!