Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok béna, vagy vékony...

Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
 61/95 anonim válasza:
95%

Súgok nektek valamit...

Az arcom olyan pattanásos volt (még mindig nem tisztult le pedig túlvagyok egy elég dúrva kezelésen) hogy embertelen... egész közép iskolában sőt már 8.ban is. Vékony voltam és nyeszlet.. SZEMÜVEGES. És mégis volt barátnőm :)

Sőt. Van barátnőm. És hogy nehogy azt higyétek hogy csak enyi... Napérzékeny vagyok és Asztmás (plusz gerincferdüléses (igen egy selejt kb)). Nem ezzel kell nyitni hogy jaj de szar neked meg nem kell hogy az jöjjön át a lánynak. Szépen kihúzod magad, mosolyogva mész oda :) Egy pofa sör vagy egy rövid hogy ellazulj kicsit. Nem kell túlkomplikálni.

Aki igazán akar találni valakit az talál is. Aki meg LUSTA az a kifogásokat keresi. De ez már szánalmas. Nem csajozol x éve és sírsz hogy nincs barátnőd? Előszőr tenni kéne érte. Kimozdulni otthonról és ismerkedni.

2013. ápr. 22. 17:19
 62/95 anonim ***** válasza:

Csak jófejnek kell lenni.

18/L

2013. ápr. 23. 15:04
 63/95 anonim ***** válasza:

"Csak jófejnek kell lenni."

...és bekerülhetsz a barátzónába.

2013. ápr. 23. 15:41
 64/95 anonim ***** válasza:

Meg mi a "jófejség"?

Gagyi viccek sztend áp kámedi stílusban? Gagyi történeteid kiszínezett változatai? Páwa stílusban mindenr ráböffenteni, hogy "hallod vok gecc úristen hö eöö"?

2013. ápr. 23. 16:37
 65/95 Snl.Drako válasza:
Na azért tegyük hozzá, hogy a kor sem mindegy, meg a vékonyság szintje. Ha mondjuk az összes bordád kilátszik, és 35 kiló vagy, akkor valóban.
2013. ápr. 23. 17:38
 66/95 A kérdező kommentje:
A 35 kiló már nőnél is visszataszító.
2013. ápr. 23. 19:14
 67/95 anonim ***** válasza:

Nekem a vekony pasik jonnek be...(de nem a nyeszlett...egeszsegtelenul sovany)

Parom 176cm/ 63 kg

Nekem a magassagaval volt gondom, mert 174 magas vagyok, es magassarkuban ismerkedtunk meg, igy magasabb voltam mint o, ez enegem zavart, de csak ez volt a kifogasom ellene.

A hatarozottsagaval es az onbizalmaval fogott meg igazan.

En allitolag eleg csinos lany vagyok, de nagyon onbizalomhianyos, amit sokan nem is ertenek, nagyon nehez ezen tullepni, en mar neha tudok...

Megtanultam a paromtol azt, hogy ha "en nem hiszem el, hogy eleg jo vagyok, akkor a masiktol hogyan merem elvarni, hogy elhigyje?"

A noknek amugy nehezebb, mert a noknek varniuk kell, hogy majd eppen odajon az akivel el tudjak kepzelni az eletuket, mig a ferfiak aktivan tehetnek a sorsukert.

Igaz a nok is tehetnek, de ezekrol a nokrol mindig megvan a "velemeny"

2013. ápr. 24. 07:41
 68/95 anonim ***** válasza:

Szerezz önbizalmat, változtass a dolgokon.

Úgy gondolod túl vékony vagy? Csúnyának tartod magad? Tegyél ellene!

Fizess be egy kondi terembe, egyél sokat, 3-4 hónap alatt simán rád megy 5-6 kiló, ha alapból vékony vagy, az szépen látszódni fog. Javul a tartásod is tőle, lesz egy kisugárzásod, férfiasabb leszel.

Nem foglalkozol a hajaddal? Menj el fodrászhoz, vagy csináld meg a hajad otthon sportosan rövidre (ne kopaszra!).

Ha nagyon pattanásos vagy (bár ebben a korban kétlem) menj el kozmetikushoz.

Ha hófehérke vagy, menj ki futni sokat a napra, vagy beugrassz heti 1-2x szoliba (ne vidd túlzásba, ne legyél raj plázagörény! csak falfehérséged ellen tegyél).

Vegyél valami frankó parfümöt (ne dezodort)! Azzal is teszel egy pozitív benyomást magadról a nők felé.

Kellemetlen a leheleted? Vegyél zájvizet!

Vegyél pár divatos ruhát, elég egy normális farmer/rövid nadrág, póló, egy fasza cipő, jó helyen vásárolsz 20-25 eft-ból felöltözöl 2x.

Túl erős a testszőrzeted? Tüntesd el a dzsumbujt a hátadról, hasadról. Lábadról, mellkasról nem muszály, van akinek bejön, persze ésszerű határokon belül. Intim szőrzetet nem ragozom, szerintem egyértelmű.

Röviden, ne süljön le rólad, hogy igénytelen vagy. Nem kell plázakandúrnak öltözni, de egy alap szintet érjél el. Amint ezeket megteszed, megjön az önbizalom. Bemész egy szórakozóhelyre, vagy társaságba, sokkal joban fogod érezni magad, nem lesz szorongás, kényelmetlen szitu. Hiába vagy jófej, ha egy vékony, pattanásos, szőrös gyerek vagy, akinek 5m-ről érezni a szagát, és 10m-ről megcsillan a napfény zsíros haján... Persze fontos a belső, de ha a külsőd nem ér el egy szintet, fölösleges utóbbiról beszélni, mert el se mennek melletted. :D Persze a föntebbi dolgokhoz kell ráfordított idő, türelem, pénz sajnos, de gondolj bele, ha lesz egy komoly nőd az még több pénz lesz. :D Legyen egy férfias kiállásod, a te korodban már nem a 16-20 éves kisfiú kell a nőknek, hanem a férfi. :)

2013. ápr. 24. 12:30
 69/95 anonim ***** válasza:
#67 A nők is tehetnek és a vélemény egyrészt csak azokról a nőkről van meg, akik úgy tesznek érte... Az, hogy te mész oda egy fiúhoz beszélgetni, egyáltalán nem bűn... nem kell azzal kezdeni, hogy te akarsz tőle valamit. Másrészt meg kit érdekel mások véleménye. A nőknek nem nehezebb semmi, ezt csak pár mártírlelkű pics@ állítja. 21n
2013. ápr. 24. 12:34
 70/95 anonim ***** válasza:
50%

Próbálkozni kell! Én meg egy duci csaj vagyok és mégis egy átlagos testalkatú barátom van. Én megpróbáltam, és sikerült. Már másfél éve együtt vagyunk!

19/L

2013. ápr. 24. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!