Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?
Te vagy a béna...
Csajozni nem nagy dolog...Csak megfelelő nőkkel/csajokkal kell próbálkozni.
"Csak megfelelő nőkkel/csajokkal kell próbálkozni."
Kocsmás Klárával meg a Bányánszky Jolán nénivel? :D
13.
Miért te kinél próbálkozol és milyen gyakran?Mert ahogy látom te is csak sírsz itt
Mintha az exemet hallanám... Mindenféle indokot felhoz, hogy miért nem jön össze, csak éppen semmit nem is tesz érte hogy legyen, de siránkozik hogy nincs, na persze sosem tudott udvarolni a kényelmessége miatt, nem is csoda ha nem kell senkinek...
Most azt látom, te is hasonlóan gondolkodhatsz mint ő!
Nem az a baj, hogy vékony vagy, hanem hogy te már el is könyvelted magad, ráfogod a vékonyságra na és mivel nem is igen próbálkoztál nem is értem mit vársz? Menjenek hozzád a nők, hogy na itt vagyok gyere szedj fel!?
Ha akarsz nőt, tégy érte, udvarolj! Ha nem kell barátnő, akkor meg miről van szó?
Ez paradox dolog,ha a szüzességed elvesztése után akarsz csajozni...
Akkor ki veszi el?A kutyád?
Ja,és annak,aki kérdezte,hogy kinél.
Hát lehet látni egy nőn,hogy kb milyen ember,és akin látszik,hogy nem nagyképű,annál.
De ha jól emlékszem,te nem is csajozol aktívan,és csúnyának tartod magad,és a fél napot a gép elött töltöd.Akkor hogy mersz tanácsokat adni másnak?ez elég irrelevánssá tesz téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!