Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok béna, vagy vékony...

Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
 41/95 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, hogy a lányoknak sokkal könnyebb lenne, legalábbis nem mindenkinek. Nekem sem volt még barátom és kevés az esély rá, hogy 10 jelentkezőből lenne akár egy is aki nekem megfelelne. Eleve azok a fiúk akik simán kezdeményeznek lányoknál nekem nem szoktak bejönni, az ilyen nagyon magabiztos, társasági lényekkel nincs túl sok közös témám, az meg nem tudom kinek elég, ha jól néz ki a partnere meg jó az ágyban aztán ennyi... Testvéremet szoktam néha hallani, miről beszélgetnek a barátjával, és nagyjából semmiről, arról, hogy kivel mi történt aznap, közös ismerősökkel mi van, stb. Nekem ez szörnyen unalmasnak hangzik.
2013. ápr. 20. 18:54
 42/95 Noydra ***** válasza:

56%-os, ha 45 éves szűz lennék se mennék tárakeresőre. Ott nem csajozni lehet, max levelezni. Köze nincs ahhoz, mint ha élőben szólítanál le valakit... Amúgy kösz a bókot, de továbbra sem tartom magam jóképűnek :D

Xeno, ne kategorizáld már számok alapján az embereket, mert nem lehet... Mindenki külön személyiség :)

2013. ápr. 20. 21:31
 43/95 anonim ***** válasza:
Persze engem vizont mindenki kategorizálhat egy nagy nullának, de én már nem tehetem meg ezt...
2013. ápr. 21. 00:48
 44/95 anonim ***** válasza:

"Nekem sem volt még barátom és kevés az esély rá, hogy 10 jelentkezőből lenne akár egy is aki nekem megfelelne."

Na ez a különbség. Nálunk csúnya srácoknál viszont arra van kevés esély, h 10 (100, 1000...) kiszemelt lányból lenne egy is, akinek megfelelnénk. Nektek csajoknak csak az a bajotok, h túl válogatósak vagytok, és csak a legjóképűbbekkel álltok szóba.

2013. ápr. 21. 10:56
 45/95 anonim ***** válasza:
#44 Ha tovább olvasnál, látnád mi a problémám. Hidegen hagy, ki hogy néz ki.
2013. ápr. 21. 12:46
 46/95 anonim ***** válasza:

Akkor viszont a jellemének kell makulátlannak lennie + minimum beugró a nagydoktori rang.

2013. ápr. 21. 13:17
 47/95 anonim ***** válasza:
#45 Olvastam, de az már csak maszlag. Neked is csak a külső számít igazából, és attól függően ítéled meg az illetőt jellemre is.
2013. ápr. 21. 13:23
 48/95 anonim ***** válasza:
#47 Jó, persze, te jobban ismersz valóban.
2013. ápr. 21. 14:05
 49/95 anonim ***** válasza:
Ebből a szempontból igen, mert ti nők nem ismeritek magatokat.
2013. ápr. 21. 16:19
 50/95 anonim ***** válasza:
Urban legend, hogy ronda&csóró&átlagosmértek kombóval összejöhet. Hát nem. Hacsak nem valami belterjes faluban élsz ahol kb Te vagy az egyetlen csávó 40 alatt a második legfiatalabb meg az 55 éves apád utána meg a nagybátyád jön a szerény 58 évével.
2013. ápr. 21. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!