Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok béna, vagy vékony...

Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
 71/95 anonim ***** válasza:

Előző, hát csajnként könnyebb ez, ott sokkal egyszerűbbek a dolgok, csak várni kell. És sokkal hamarabb lesz valami kompromisszumos emberke aki bepróbálkozik.

De fordítva sosem.

2013. ápr. 24. 18:21
 72/95 anonim ***** válasza:
Szerintem annak nehéz barátnőt szerezni,aki nem ért az egészhez,vagy szarik bele.
2013. ápr. 24. 19:47
 73/95 Noydra ***** válasza:
De valahol mindenkinek el kell kezdeni, senki sem születik úgy, hogy ért hozzá.:D
2013. ápr. 24. 20:10
 74/95 anonim ***** válasza:
Van akiknek benne van a vérében, van akiknek meg nem. Ez van.
2013. ápr. 24. 20:19
 75/95 Noydra ***** válasza:
Olyan nincs :D Mindenkinek meg kell tanulnia... Mindenki tud kommunikálni, csak bátornak is kell lennie sokszor hozzá...
2013. ápr. 24. 22:55
 76/95 anonim ***** válasza:

"Mindenki tud kommunikálni"

Csak van aki nagyon roszul. Nekem barátim se nagyon vannak emiatt. A kommunikáció nem egyszerű, mert mindig gyors választ várnak el. Szóval nem ilyen egyszerű, mint itt írásban ahol van időd megfogalmazni szépen mindent.

2013. ápr. 24. 22:59
 77/95 anonim ***** válasza:
Azért kell megtanulni. Valakire ösztönösen "ráragadt" a tudás, valakinek meg tudatosan tanulnia kell. Nagy ügy.
2013. ápr. 25. 00:19
 78/95 anonim válasza:
47%

Ha csajozási problémáid vannak és prostin gondolkozol, akkor inkább azt a pénzt amit prostira költenél, ide fektesd be:

[link]

Általában 2000-5000 egy oktatás, havonta egyszer szokott lenni, de ha szemfüles vagy, néha kiszúrsz egy-egy ingyenes alkalmat is. De még így is olcsóbb mint egy prosti és még hosszabb távon is hasznodra válhat.

Nekem bevált, bár az én vagyok, neked nem tudom mi válik be. A lényeg hogy egy próbát neked is megérhet.

2013. ápr. 26. 11:23
 79/95 anonim ***** válasza:
Amit az előző linkelt, és az ehhez hasonlók mind csak a pénzlenyúlásról szólnak. Akkor már inkább plasztikai műtétre gyűjts, egy vonzó arccal többre mész a csajoknál, mint bármilyen praktikával!
2013. ápr. 26. 11:30
 80/95 anonim válasza:
Hjajj.. ezt a szűz dolgot ennyire komolyan veszed? Nemár... melyik nő "várja el", vagy csak vágyik rá, hogy a pasija előtte más lukban is járjon.. ez egyszerűen abszurd... ezt is csak egy pasi gondolhatja így... gátlásaid vannak, ennyi... a hozzád hasonlók járnak úgy, hogy egy erőszakos bunkó nő rájuk telepszik, aztán azzal vannak évekig... tessék kibújni a gubóból és lazábban venni a dolgokat. Egyébként vannak érdekes irodalmak a témában, itt a határtalan internet, olvass a témában, hasznos lesz.
2013. ápr. 26. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!