Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Én vagyok béna, vagy vékony...

Én vagyok béna, vagy vékony pasiként tényleg nagyon nehéz barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 19:12
 31/95 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán beképzeled,hogy utál bárki is.Unokaöcsém alacsonyabb,mint te és mégis van barátnője.Nekem a 180-182 centimmel és a 80-85 kilómmal,viszont nincs barátnőm.A buszon néha merednek rám a nők,de barátnőm soha nem volt,de az csak az én hibám.Próbálkoztam sokszor,de nem annál,akinél kellett volna.Lényeg az,hogy inkább magadban keresd a hibát és ne másokban.Van aki kifejezetten szereti a gebéket.Úgyhogy fel a fejjel és ne misztifikáld a nőket,mert olyan emberek,mint te vagy én csak nem lóg semmi a lábuk közt és némelyiküknek nagyobb a melle,mint nekünk.

Szerintem,ha barátként közeledsz egy lány felé előbb vagy utóbb elképzelhető,hogy kapcsolat lesz a vége.

2013. ápr. 20. 09:30
 32/95 A kérdező kommentje:
Egyszerűen képtelen vagyok elképzelni azt, hogy lehet már barátnőm. 25 éves vagyok, így már túl öreg ahhoz, hogy becsajozzak szüzen...
2013. ápr. 20. 09:34
 33/95 anonim ***** válasza:

Ne az internetes társkeresővel gyertek, mert ott csak a képedet látják, nincs mellette a hangod, a testbeszéded, a kisugárzásod, a viselkedésed stb. Persze, hogy ott jobban számít a külső, mint a valódi életben. Az internetes társkeresés egy külön világ, saját szabályokkal.

Kérdező, te meg olyan alaptalan dolgokat tudsz elfogadni véres valóságként. Ki mondta, hogy 25 évesen már nem lehet barátnőd? Van ilyen írott törvény a BTK-ban vagy mi?

2013. ápr. 20. 14:14
 34/95 anonim ***** válasza:
A valódi életben is ugyanúgy csak a külső számít a lányoknak, csak ott nem tudod rondábbnak álcázni magad, mint amilyen vagy. Különben miért lenne az, h ha csak megszólítok egy lányt, már elhajt, v legalábbis rögtön eldönti, h esélytelen vagyok?
2013. ápr. 20. 14:21
 35/95 anonim ***** válasza:
Mert rosszul közeledsz felé, gyámoltalan és önbizalomhiányos módon, és emiatt rossz érzéseket sugárzol ki magadból, vagy pedig olyan nőt szólítasz meg, aki éppen nem vevő a dologra, csak tapasztalatlanságból még nem veszed észre az erre utaló jeleket.
2013. ápr. 20. 14:24
 36/95 anonim válasza:
27 éves, vékony lány vagyok és még nem volt barátom, akkor most én is béna vagyok?
2013. ápr. 20. 15:29
 37/95 A kérdező kommentje:

,,27 éves, vékony lány vagyok és még nem volt barátom, akkor most én is béna vagyok?"

Te nőként bármikor, szinte pillanatok alatt változtathatsz ezen, főleg, ha vékony is vagy.

2013. ápr. 20. 15:40
 38/95 anonim ***** válasza:

Csajoknak könnyű csak várni kell és a sok hajbókoló között tuti lesz pár minimum "9-es szintű" csávó a sok aljanép között.

Fordítva viszont ha 7-es alatti az ember akkor instant kasza. Vagyis nagyon ritkán nem. De ahhoz meg olyan mázli kellene...

2013. ápr. 20. 15:45
 39/95 anonim válasza:

Ezzel nem értek egyet, mert akkor ha ilyen könnyű lenne pasit találni, akkor már találtam volna és élő példa vagyok, hogy nem. Nem hinném, hogy könnyebb helyzetben lennék nőként.

Egyébként szerintem ennek az egésznek semmi köze a vékonysághoz. Vagy úgy egyébként a testsúlyhoz.

Az meg, hogy azért nincsen a kérdezőnek barátnője, mert szűz hülyeség. Nehogy már az legyen az első kérdése egy értelmes lánynak, hogy "na hogy állsz szivi az ágy terén?"

Emiatt prostihoz menni egy olyan határvonal amit senkinek nem szabadna átlépnie.

2013. ápr. 20. 16:55
 40/95 A kérdező kommentje:

,,Nem hinném, hogy könnyebb helyzetben lennék nőként."

Annyi a dolgod, hogy kicsit kifested/sminkeled magadat, és lesz egyből minimum 10 jelentkező. Nem hinném el, hogy mindebből 1 olyan sincs, aki megfelelne számodra.

2013. ápr. 20. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!