Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, akinek a alacsony, vékony, bájos lányok jönnek be külsőre, annak nagyon nehéz barátnőt szereznie, ha nem magas, kigyúrt vagy pénzes vagy kivételesen jóképű?
Komolyan sikítok már a kérdéseidtől...
FOGD MÁR FEL TE SZERENCSÉTLEN HOGY NEKED NEM A KÜLSŐDDEL VAN BAJOD ÉS NEM A LÁNYOK A HIBÁSAK AKIKBE BELEAKADTÁL, HANEM AZ HOGY ITT SZERENCSÉTLENKEDSZ ÉS SAJNÁLOD MAGAD.
Komolyan, napi 1 órát vagyok itt de kívülről tudom a kérdéseidet... Könyörgöm változtass már ezen a stíluson mert szánalmas. Annyi jó tanácsot kaptál de neeeeeeeeeem. Mást se csinálsz, csak várod a csodát. Mégis mit akarsz így? Segíts magadon basz.ki, más nem tud...
Én ismerek egy ilyen lányt, aki alacsony, vékony, gyönyörű az arca és nagyon aranyos is. És tényleg illik a pasijára pár jellemződ (a srác gazdag és nagyon jóképű), szóval lehet némi igazság abban, amit mondasz. De ez szerintem azért van, mert az ilyen szép, pici, vékony lányokra nagyon nagy a kereslet, ezért megtehetik, hogy egy minden szempontból vonzó férfit választanak.
Egy visszahúzódó, csóró vagy csúnya fiú meg nem igazán a lányok álma, szóval neki jóval nehezebb bármilyen barátnőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!