Vallásos. Nagyon szeretem, felnézek rá, el tudom képzelni az életemet vele. De annyira vallásos, hogy nem érhetek hozzá. Fél éve ismerjük egymást, s kb ugyanennyi ideje együtt vagyunk. Mit gondoltok?
Ja, én is kíváncsi vagyok.
Mi a helyzet veletek? :)
"te is olyan vagy mint más, csak meg akarsz dugni"
Az eszébe sem jutott, hogy attól hogy ő a végletekig prűd, másnak még vannak szükségletei, illetve egy normálisan működő párkapcsolatba beletartozik a testiség?
Nem akarok rosszat mondani a lányra, mert látom, hogy nagyon sokat jelent/jelentett neked, de jobb is hogy ekkora távolság nőtt közétek. Neked van esélyed egy értelmes párkapcsolatot kialakítani, ő meg mehet akár apácának is, olaszoknál találhat párat. Vagy menjen egyenest a pápa mellé.
Kedves Kérdező!
Szerintem neked szinte igazad van.
Az igaz, hogy házasság előtt nem lehet nemi élet. De az ajak nemi szerv? NEM! Akkor mér ne lehetne csókolózni, ha ajak ajakkal ér össze. Ha az ajak nemi szervvel ér össze, az már bűn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!