Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vallásos. Nagyon szeretem,...

Vallásos. Nagyon szeretem, felnézek rá, el tudom képzelni az életemet vele. De annyira vallásos, hogy nem érhetek hozzá. Fél éve ismerjük egymást, s kb ugyanennyi ideje együtt vagyunk. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
15 évek korától megfogadta, hogy a házasság szentségének megkötése előtt nem lesz szex. És a szexbe a petting is, avagy minden nemű izgatás is beletartozik. Mondtam, hogy akkor így a csók is beletartozik. Azóta nem mer csókolni... Olyan érzésem van, hogy neki az első az Isten. Próbáltam izgatni, nyakcsókokkal, de azt is elutasította, mert akkor lelkiismeret furdalása lesz tőle, hogy azzal Istent megbántja. Holott én is vallásos vagyok, de én úgy tudom, hogy mindennek a lényege a szeretet. Rengeteg áldozatot hoztam ezért a lányért, és még kész vagyok várni addig, míg egy évesek leszünk. Én már a tényleges szexről lemondtam, max a pettingig jutnék el. Multkor annyira pattanásig feszűlt a húr, hogy szakítani akart. De annyira megszeretett, hogy "nem akar elveszíteni". De ha én ezen tovább húznék, akkor az kihasználás lenne, amit nem akarok. Próbáltam érvelni, hogy én nagyon szeretem, és hogy kezdek emiatt már szenvedni. Erre megkaptam, hogy zsarolom. Így már azt se mondhatom, hogy érzem magam, pedig krónikus betegségem is van... már volt két barátnőm előtte. Az első beleráncigált a szexuális életbe, de annyira forróvérű volt, hogy megcsalt 19 hónapon át. Én meg barom szerelmes voltam belé nagyon... Nem akarok több lánnyal megismerkedni, szeretném ha ő lenne az utolsó az életemben. Hamár az első nem lehet.... :(

2013. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
100%
egy mentálisan egészséges ember nem fél ilyentől hogy frigid-e. Persze lehet izgulni hogy milyen lesz/lenne stb, de ilyenen nem aggódik az tuti.
2013. ápr. 9. 12:05
 12/78 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam ezen, hogy sz egész csak ürügy. De az egész családja ilyen. Tudim, hogy nem kell rögtön egzisztencia. Mondtam neki igen azt is, hogy Isten tudja hogy szeretjük egymást,öés ez a lényeg, nem ítélne el minket, ha lenne petting. De erre csak az ő lelkísmeretét mondogatta, hogy akkor annak rossz lenne. Erre meg már mondram azt is neki, hogy ez önzőség. Ezen is kiakadt... De azn kiengeszteltem... Hjaj
2013. ápr. 9. 12:08
 13/78 anonim ***** válasza:
77%
A barátnőd megbeszélte ezt a problémát a lelki vezetőjével?
2013. ápr. 9. 12:18
 14/78 A kérdező kommentje:
Gondolkodom azon hogy heti 1re, max 2re csökkentem a találkozásaink számát. Hátha rájön valamire...
2013. ápr. 9. 12:22
 15/78 A kérdező kommentje:
Na ezaz! Nincs lelkivezetőnk! Semelyikőnknek se. Kéne. De jogyan?
2013. ápr. 9. 12:23
 16/78 anonim ***** válasza:
71%
Hát a találkozások csökkentése nem pont a szeretetről szól, inkább arról, hogy megvonod tőle a szeretetedet, nem gondolod? Egy kicsit olyan zsarolás-szerű.
2013. ápr. 9. 12:30
 17/78 A kérdező kommentje:
Már mindent megpróbálok megtenni, tenni hogy mindketten bokdogok legyünk teljes mértékben. Azért is jó vóna ezt megoldani, mert az égatta egy világin ez az egyetlen különbség. Erre mindig azt mondja, hogy ez már elég nagy világnézeti különbség. Mit fogok én majd tanítani a gyerekeinknek? :(
2013. ápr. 9. 13:35
 18/78 anonim ***** válasza:
68%
Én mint nő írom hogy ez a lány nem normális menekülj amíg lehet most vagy fiatal
2013. ápr. 9. 13:56
 19/78 A kérdező kommentje:
Utolsónak: márha ez olyan könnyű lenne... A problémák elől nem menekűlni kell, hanem megoldani. Az epső kapcsolatomban is megpróbáltam megoldani, hogy ne csaljon meg, nem sikerűlt. Rá is mentem egészségileg... Megszeretném ezt oldani, mert nagyon szeretem, és ez az egy nagy különbség van köztünk. Igen, gondolkodtam azon hogy ez vmilyen zavar e. De véfül s mindenki hülye valamilyen szinten. Minden jószándékú ötletet szívesen fogadok.
2013. ápr. 9. 14:10
 20/78 anonim ***** válasza:
82%
Mondá az Úr biblia szerint: " szüzességed\hajadonságodat nem vagy köteles megtartani a házasságig." nem ezekkel a szavakkal, de ezzel az értelemmel olvasható az Új szövetségben.
2013. ápr. 9. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!