Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az normális ha az első együtt...

Az normális ha az első együtt létnél a női fél nem vérzik? Igaz nem törvényszerű?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

egyszer olvastam erről h van olyan nő akinek nem fejlődik ki nincs

minden nőnek más

2013. ápr. 5. 23:49
 2/7 anonim válasza:
0%
Én az elsőnél nem véreztem, ez volt 17 éves koromban, aztán majd a 4. pasi tudta elvenni a szüzességem, 21 éves koromban. Annak nagyobb volt a farka, és utána lett csak élvezhető a szex, addig nem is volt jó.
2013. ápr. 5. 23:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom az utolsóval nem értek egyet, az én barátnőm sem vérzett az első együttlétnél pedig nekem nincsen kicsi péniszem 17/4 cm.
2013. ápr. 6. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2-es!

van benned f*sz=nem vagy szűz

amúgy én sem véreztem,de volt hogy a párom durvább volt és akkor jött pár csepp

2013. ápr. 6. 00:04
 5/7 anonim válasza:
0%
Attól, hogy nem értettek egyet még úgy volt, kinek mennyire van fent a szűzhártyája, az első háromnak sem volt kicsi, nekik is kb. 17-es volt, de nekem fentebb volt(mármint a szűzhártyám).
2013. ápr. 6. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát kérdező akkor neked vagy baromi nagy .... van. Vagy a szűzhártyád már fent volt a méhedben. Mondjuk azt én se mondanám hogy nem az első vette el a szüzességed.
2013. ápr. 6. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja izé nem kérdező, hanem az utolsó lány lol
2013. ápr. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!