Vallásos. Nagyon szeretem, felnézek rá, el tudom képzelni az életemet vele. De annyira vallásos, hogy nem érhetek hozzá. Fél éve ismerjük egymást, s kb ugyanennyi ideje együtt vagyunk. Mit gondoltok?
De ha szeretem, akkor igy szeretem es nem is akarom megvaltoztatni :)
A kerdezo irasabol sut le az a tipikus "kefelni akarok" dolog......nem akarja, nem eroltetjuk.....ez olyan mint a szopas....nem fogjuk a lany pofajaba sugni a farkunkat ha nem akarja...hacsak nem vagyunk kretenek :D
Vagy inkább nem fogom ráeröltetni a páromra, hogy nélkülözze amire annyira vágyik különben kretén vagyok:D
Ha szeretem elfogadom, hogy vágyik rá és igyekszem megadni.
20l
Most mondom, hogy én gyakorlatilag ateista vagyok, de a véleményem 8 év egyházi sulival alá tudom támasztani.
Szerencsétlen lány, remélem, hogy szimplán katolikus és nem va/amelyik szektában nőtt fel.
Kedves bigott vallásos egyének, ameddig a keresztény hit bármilyen formájában elfogadott és bevett tizennégy éves lányok kiházasítása, addig egyszerűen nem vagytok azon a jogalapon, hogy bármilyen for+ában elítéljetek bárkit. Szóval igen gyorsan le lehet takarodni arról a magaslatról amiről ítélkeztek.
Az egyházban vannak tiszteletre méltó, igaz emberek, de az ilyen képmutató, tisztasággyűrűs libák nem azok.
Nincsen azzal gond, ha valaki szűz akar maradni a házasságig, de ez a se csók, se semmi, szimplán csak képmutatás. Akkor ne járj senkivel, vagy keress magadnak párt a saját szektádból, de normális embernek nincs erre ideje.
Kérdező, te meg növessz végre tököt, és viselkedj férfiként, nevetséges, amikor egy felnőtt ember egy másik embertől ilyen szinten függ.
Na, jöjjön a fikázás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!