Vallásos. Nagyon szeretem, felnézek rá, el tudom képzelni az életemet vele. De annyira vallásos, hogy nem érhetek hozzá. Fél éve ismerjük egymást, s kb ugyanennyi ideje együtt vagyunk. Mit gondoltok?
Még mindig ezen rinyálsz???? Nem akar veled lefeküdni, értsd meg!!!! Fontosabb neki minden, minthogy veled lefeküdjön!!! Ha szexelni akarsz 1. vagy otthagyod, 2. vagy krvázol, 3. vagy megcsalod
Nem rinyálsz és bőgsz!!! Istenem de szánalmas kis lúzer vagy, én sem akarnék veled lefeküdni, ha szabályosan elsírod magad azon, hogy nem szexelünk. Fel kéne ezt már fogni végre!!!!
Házasodjatok össze. Mond el neki, hogy férfiből vagy, vannak vágyaid, amiket idáig az ő kedvéért megpróbáltál a tőled telhető legjobban elnyomni. Amiért én így látatlanban büszke is vagyok Rád - a lányt meg baromira tisztelem az erkölcsi tartása miatt.
NA szóval, mond el neki, hogy nem akarsz még évekig várni rá (persze tudom, hogy várnál:) döntse el, hogy hozzád megy e feleségül, vagy sem.
Aludtatok már együtt? Azt kéne elérned, ha nem is este, de egy délutáni pihinél, hogy a karjaidban aludjon. Ne akarj rámászni!
Az együtt szunyókálás lényege, hogy amíg a karjaidban fekszik, biztonságban érezze magát, semmi miatt ne kelljen aggódnia, ne gondoljon semmire. Jó lehet, ha ülszaz ágyon a falnak vagy támlának támaszkodva, ő előtted fekszik háttal és te finoman a halántékát, tarkóját maszírozod, vagy vállát, hogy ellazuljon.
Ilyen alkalomból kell néhány, hogy megszokja a közelséged, érintésed, az érzést, hogy milyen jó veled együtt lenni és nem foglalkozni semmivel.
A néhánadik ilyen alkalom után fokozatosan közelíts hozzá, simogasd a hátát, hasát, bújj hozzá, puszilgasd az arcát, a homlokát, előbb utóbb megnyugszik melletted és többet akar/enged.
Nem kell megbeszélni, hogy na akkor folyó hó 10-én 8:50 perckor petting lesz babám! Nagyon kiábrándító. Tudat alatt kell felkeltened benne a vágyat, mert így soha nem lesz belőle semmi. Érd el, hogy ne görcsöljön melletted. Legyél a számára egy nyugalmas kis sziget, ahová elmenekülhet ha elege van az egészből.
Ne idegesítsd a témával, majd ahogy alakulnak a dolgok, mehetsz egyre messzebb.
Kedves kérdező, én azt tanácsolom ha tudsz még várni akkor légy türelmes ha tényleg szereted! odafent azt mondtad adnál neki egy évet, akkor meg miért busulsz?
Én hallottam már sok helyütt olyat hogy a lány csak azért mondta ezt az esküvőig várós dolgot, hogy letesztelje a fiú szerelmét aztán mégis korában engedte a szexet ha már meggyőződöt róla hogy a pasi tényleg komolyan veszi és tartós kapcsolatban gondolkodik
persze, valahol meg lehet érteni, mert pár barátnőmmel tényleg megtörtént, hogy kitűztek egy normálisnak tűnő dátumot , 3 hóna, 6 hónap, 7 hónap, a pasi meg kivárta aztán szépen megdugta és rögtön ki is dobta őket, látszott, hogy ha magasabbra tették volna a mércét, jobban jártak volna
másrészt meg a petting, a szex mind a kapcsolatotok kiteljesedését vagy tetőfokát jelentik ahova bizony csak fokozatosan lehet eljutni és kiépíteni a szerelmi házikótok alapjait =)
a magam részéről mi másfél évet vártunk a párommal és megérte =) pedig nem vagyunk olyan mélyen vallásosak
hidd el, ha a barátnőd látja, hogy tudsz még küzdeni érte akkor engedni fogja, ő sincs fából ha tényleg megengette a tapit! csak semmiképpen ne mond neki hogy szakítasz ha nem lesz petting mert azzal örökre elijesztheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!