Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vallásos. Nagyon szeretem,...

Vallásos. Nagyon szeretem, felnézek rá, el tudom képzelni az életemet vele. De annyira vallásos, hogy nem érhetek hozzá. Fél éve ismerjük egymást, s kb ugyanennyi ideje együtt vagyunk. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
15 évek korától megfogadta, hogy a házasság szentségének megkötése előtt nem lesz szex. És a szexbe a petting is, avagy minden nemű izgatás is beletartozik. Mondtam, hogy akkor így a csók is beletartozik. Azóta nem mer csókolni... Olyan érzésem van, hogy neki az első az Isten. Próbáltam izgatni, nyakcsókokkal, de azt is elutasította, mert akkor lelkiismeret furdalása lesz tőle, hogy azzal Istent megbántja. Holott én is vallásos vagyok, de én úgy tudom, hogy mindennek a lényege a szeretet. Rengeteg áldozatot hoztam ezért a lányért, és még kész vagyok várni addig, míg egy évesek leszünk. Én már a tényleges szexről lemondtam, max a pettingig jutnék el. Multkor annyira pattanásig feszűlt a húr, hogy szakítani akart. De annyira megszeretett, hogy "nem akar elveszíteni". De ha én ezen tovább húznék, akkor az kihasználás lenne, amit nem akarok. Próbáltam érvelni, hogy én nagyon szeretem, és hogy kezdek emiatt már szenvedni. Erre megkaptam, hogy zsarolom. Így már azt se mondhatom, hogy érzem magam, pedig krónikus betegségem is van... már volt két barátnőm előtte. Az első beleráncigált a szexuális életbe, de annyira forróvérű volt, hogy megcsalt 19 hónapon át. Én meg barom szerelmes voltam belé nagyon... Nem akarok több lánnyal megismerkedni, szeretném ha ő lenne az utolsó az életemben. Hamár az első nem lehet.... :(

2013. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
21%
Nevetsegesek vagytok.....szexmegvonastol nem lesz beteg, nem hal bele stb.......a szex nem letszukseg, mint pl a levegovetel.........ha ennyire baszni akar menjen krvazni......ha szeretni akar akkor szeresse a bnojet de ne rinyaljon mint egy ovodas kislany.....ez a velemenyem......ha van egy akarata, akar hivo akar nem, tiszteletben tartjuk. Ha nem akar kutyat, te nem fogsz neki kutyat venni, mert NEM AKAR. Ezzel te teljesen korlatozod a szabadsagat, hogy folyton baszni akarsz vele...
2013. jún. 4. 20:56
 62/78 Noydra ***** válasza:
46%
Shananaa tökéletesen igazad van. Ebbe nem tud belekötni szóval fikázni sem fog senki. Aki nem bírja elviselni, hogy ez így van, az inkább átsiklik a kommented felett. (40%os rád céloztam :D)
2013. jún. 4. 22:01
 63/78 A kérdező kommentje:
Kitartok mellette még mindig!
2013. jún. 19. 10:40
 64/78 anonim ***** válasza:
35%
Sajnállak téged, kérdező. Sajnos egy ilyen lány a házasság után sem fogja élvezni a szexet. Oké, hogy szereted, de nem illetek össze. Mindig közétek fog állni a hite akkor is, ha összeházasodtok. Vagy mit gondolsz, egy lány, aki a csókot sem engedi, az esküvő után hirtelen tüzes vadmacskává változik? Kizárt.
2013. jún. 19. 16:44
 65/78 A kérdező kommentje:
A csókot, és a ruhánkeredztüli letapizást engette, de több sose volt. Ne haragudjatok, de ezt nem írtam bele... :(
2013. jún. 19. 20:56
 66/78 anonim ***** válasza:
5%

Még mindig ezen rinyálsz???? Nem akar veled lefeküdni, értsd meg!!!! Fontosabb neki minden, minthogy veled lefeküdjön!!! Ha szexelni akarsz 1. vagy otthagyod, 2. vagy krvázol, 3. vagy megcsalod

Nem rinyálsz és bőgsz!!! Istenem de szánalmas kis lúzer vagy, én sem akarnék veled lefeküdni, ha szabályosan elsírod magad azon, hogy nem szexelünk. Fel kéne ezt már fogni végre!!!!

2013. jún. 20. 13:41
 67/78 anonim ***** válasza:
2013. jún. 20. 13:58
 68/78 anonim ***** válasza:
59%

Házasodjatok össze. Mond el neki, hogy férfiből vagy, vannak vágyaid, amiket idáig az ő kedvéért megpróbáltál a tőled telhető legjobban elnyomni. Amiért én így látatlanban büszke is vagyok Rád - a lányt meg baromira tisztelem az erkölcsi tartása miatt.

NA szóval, mond el neki, hogy nem akarsz még évekig várni rá (persze tudom, hogy várnál:) döntse el, hogy hozzád megy e feleségül, vagy sem.

2013. jún. 21. 16:19
 69/78 anonim válasza:

Aludtatok már együtt? Azt kéne elérned, ha nem is este, de egy délutáni pihinél, hogy a karjaidban aludjon. Ne akarj rámászni!

Az együtt szunyókálás lényege, hogy amíg a karjaidban fekszik, biztonságban érezze magát, semmi miatt ne kelljen aggódnia, ne gondoljon semmire. Jó lehet, ha ülszaz ágyon a falnak vagy támlának támaszkodva, ő előtted fekszik háttal és te finoman a halántékát, tarkóját maszírozod, vagy vállát, hogy ellazuljon.

Ilyen alkalomból kell néhány, hogy megszokja a közelséged, érintésed, az érzést, hogy milyen jó veled együtt lenni és nem foglalkozni semmivel.

A néhánadik ilyen alkalom után fokozatosan közelíts hozzá, simogasd a hátát, hasát, bújj hozzá, puszilgasd az arcát, a homlokát, előbb utóbb megnyugszik melletted és többet akar/enged.

Nem kell megbeszélni, hogy na akkor folyó hó 10-én 8:50 perckor petting lesz babám! Nagyon kiábrándító. Tudat alatt kell felkeltened benne a vágyat, mert így soha nem lesz belőle semmi. Érd el, hogy ne görcsöljön melletted. Legyél a számára egy nyugalmas kis sziget, ahová elmenekülhet ha elege van az egészből.

Ne idegesítsd a témával, majd ahogy alakulnak a dolgok, mehetsz egyre messzebb.

2013. júl. 7. 13:22
 70/78 anonim válasza:

Kedves kérdező, én azt tanácsolom ha tudsz még várni akkor légy türelmes ha tényleg szereted! odafent azt mondtad adnál neki egy évet, akkor meg miért busulsz?

Én hallottam már sok helyütt olyat hogy a lány csak azért mondta ezt az esküvőig várós dolgot, hogy letesztelje a fiú szerelmét aztán mégis korában engedte a szexet ha már meggyőződöt róla hogy a pasi tényleg komolyan veszi és tartós kapcsolatban gondolkodik

persze, valahol meg lehet érteni, mert pár barátnőmmel tényleg megtörtént, hogy kitűztek egy normálisnak tűnő dátumot , 3 hóna, 6 hónap, 7 hónap, a pasi meg kivárta aztán szépen megdugta és rögtön ki is dobta őket, látszott, hogy ha magasabbra tették volna a mércét, jobban jártak volna

másrészt meg a petting, a szex mind a kapcsolatotok kiteljesedését vagy tetőfokát jelentik ahova bizony csak fokozatosan lehet eljutni és kiépíteni a szerelmi házikótok alapjait =)

a magam részéről mi másfél évet vártunk a párommal és megérte =) pedig nem vagyunk olyan mélyen vallásosak

hidd el, ha a barátnőd látja, hogy tudsz még küzdeni érte akkor engedni fogja, ő sincs fából ha tényleg megengette a tapit! csak semmiképpen ne mond neki hogy szakítasz ha nem lesz petting mert azzal örökre elijesztheted!

2013. júl. 18. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!