Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vallásos. Nagyon szeretem,...

Vallásos. Nagyon szeretem, felnézek rá, el tudom képzelni az életemet vele. De annyira vallásos, hogy nem érhetek hozzá. Fél éve ismerjük egymást, s kb ugyanennyi ideje együtt vagyunk. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
15 évek korától megfogadta, hogy a házasság szentségének megkötése előtt nem lesz szex. És a szexbe a petting is, avagy minden nemű izgatás is beletartozik. Mondtam, hogy akkor így a csók is beletartozik. Azóta nem mer csókolni... Olyan érzésem van, hogy neki az első az Isten. Próbáltam izgatni, nyakcsókokkal, de azt is elutasította, mert akkor lelkiismeret furdalása lesz tőle, hogy azzal Istent megbántja. Holott én is vallásos vagyok, de én úgy tudom, hogy mindennek a lényege a szeretet. Rengeteg áldozatot hoztam ezért a lányért, és még kész vagyok várni addig, míg egy évesek leszünk. Én már a tényleges szexről lemondtam, max a pettingig jutnék el. Multkor annyira pattanásig feszűlt a húr, hogy szakítani akart. De annyira megszeretett, hogy "nem akar elveszíteni". De ha én ezen tovább húznék, akkor az kihasználás lenne, amit nem akarok. Próbáltam érvelni, hogy én nagyon szeretem, és hogy kezdek emiatt már szenvedni. Erre megkaptam, hogy zsarolom. Így már azt se mondhatom, hogy érzem magam, pedig krónikus betegségem is van... már volt két barátnőm előtte. Az első beleráncigált a szexuális életbe, de annyira forróvérű volt, hogy megcsalt 19 hónapon át. Én meg barom szerelmes voltam belé nagyon... Nem akarok több lánnyal megismerkedni, szeretném ha ő lenne az utolsó az életemben. Hamár az első nem lehet.... :(

2013. ápr. 9. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:
szerinted miért vagyok féléve együtt vele? (úgy hogy más lányra rá se akartam nézni)
2013. jún. 3. 20:27
 42/78 anonim ***** válasza:
23%

Es sirsz mert nem pettingel veled? Ez most komolyan, szerinted ferfias? Nem vagy kicsit alszent? Neked is fontos a hit meg ilyenek......de azert annyira kiakaszt, hogy o NEM AKAR veled szexelni meg pettingelni hogy bogsz??? Szanalmas vagy....es csak fel ev telt el???

Meg szep hogy nem nezel mas lanyra ha elvileg szereted........ezzel nem menozni kene, ez alap....foleg ha vallasos vagy....

Amugy meg szanalmas vagy, hogy minel jobban ra akarod eroltetni magadat meg a szexet.....hagyd, nem akarja....joga van ahhoz, hogy ne akarja!!! O is egy emberi leny....raadasul szerencsetlen hogy ilyen pasija van...

2013. jún. 3. 20:38
 43/78 Noydra ***** válasza:
Kérdező egyébként mit enged meg neked, mi az amit csináltok együtt, szeretetből? Meg azért megcsókolhatod már?
2013. jún. 3. 20:38
 44/78 Noydra ***** válasza:
71%
Én még mindig a kérdezőt sajnálom, amiért ostoba, idejétmúlt gondolkodást neveltek a bnőjébe... Kövezzetek meg! :D
2013. jún. 3. 20:41
 45/78 anonim ***** válasza:
18%
Hat en a bnojet, mivel a kerdezo nem tartja tiszteletben az akaratat, es ra akar mindent eroltetni
2013. jún. 3. 20:43
 46/78 Noydra ***** válasza:
76%
Szerintem ennyi erővel a lány erőlteti rá az ő akaratát, mert hozzá sem nyúlhat, sőt semmi olyat nem csinálhat vele, amit egy normális párkapcsolatban lehet...
2013. jún. 3. 20:49
 47/78 anonim ***** válasza:
21%
Senki nem kotelezte hogy a lannyal legyen :)))) nyugodtan mehetne mashoz is kurni....szoval a csavo a kreten )
2013. jún. 3. 20:50
 48/78 Noydra ***** válasza:
49%
És ha beleszeretett? Van olyan opció is :)
2013. jún. 3. 20:56
 49/78 anonim ***** válasza:
6%

De akkoris figyelemben kene tartani az o akaratat is....ha szeretne tenyleg akkor nem akarna raeroltetni.....de mint a mellekelt abra is mutatja, nem szereti :D csak kefelni akar...

Komolyan csak en erzem szanalmasnak hogy elbogte magat mert a csaj nem pettingel vele? Ezen annyira ki vagyok borulva :D nevetseges :D

2013. jún. 3. 20:58
 50/78 Noydra ***** válasza:
76%

Jó, de akkor képzeld magad a helyébe. Márha fiú vagy...:D

Szeretsz valakit, de házasságig jóformán meg se ölelheted.

Na most egy átlag kapcsolatban nagyon sok idő a házasságig eljutás szerintem... Nagyon kívánod, szeretnéd szeretgetni, és élvezni vele együtt az életet... De nem lehet csak mondjuk 4-5 év múlva.

Mit csinálsz? :)

2013. jún. 3. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!