Vallásos. Nagyon szeretem, felnézek rá, el tudom képzelni az életemet vele. De annyira vallásos, hogy nem érhetek hozzá. Fél éve ismerjük egymást, s kb ugyanennyi ideje együtt vagyunk. Mit gondoltok?
Es sirsz mert nem pettingel veled? Ez most komolyan, szerinted ferfias? Nem vagy kicsit alszent? Neked is fontos a hit meg ilyenek......de azert annyira kiakaszt, hogy o NEM AKAR veled szexelni meg pettingelni hogy bogsz??? Szanalmas vagy....es csak fel ev telt el???
Meg szep hogy nem nezel mas lanyra ha elvileg szereted........ezzel nem menozni kene, ez alap....foleg ha vallasos vagy....
Amugy meg szanalmas vagy, hogy minel jobban ra akarod eroltetni magadat meg a szexet.....hagyd, nem akarja....joga van ahhoz, hogy ne akarja!!! O is egy emberi leny....raadasul szerencsetlen hogy ilyen pasija van...
De akkoris figyelemben kene tartani az o akaratat is....ha szeretne tenyleg akkor nem akarna raeroltetni.....de mint a mellekelt abra is mutatja, nem szereti :D csak kefelni akar...
Komolyan csak en erzem szanalmasnak hogy elbogte magat mert a csaj nem pettingel vele? Ezen annyira ki vagyok borulva :D nevetseges :D
Jó, de akkor képzeld magad a helyébe. Márha fiú vagy...:D
Szeretsz valakit, de házasságig jóformán meg se ölelheted.
Na most egy átlag kapcsolatban nagyon sok idő a házasságig eljutás szerintem... Nagyon kívánod, szeretnéd szeretgetni, és élvezni vele együtt az életet... De nem lehet csak mondjuk 4-5 év múlva.
Mit csinálsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!