Vallásos. Nagyon szeretem, felnézek rá, el tudom képzelni az életemet vele. De annyira vallásos, hogy nem érhetek hozzá. Fél éve ismerjük egymást, s kb ugyanennyi ideje együtt vagyunk. Mit gondoltok?
Most akartam leírni, de már ketten megtették előttem... Élhetnek életük végéig együtt, nagy "szeretetben", de valójában csak nem akarnak elvállni, mert az sértő az istenük szemében. Ja, jó élet lehet, de azért kihagynám ;)
Kitarthatsz mellette, értem én hogy nagyon szereted, de (már ne haragudj meg) ha ennyire buta a dolgokhoz, hogy a szex fogalmával sincs tisztába, tényleg várhatsz az esküvőig, és utána pedig egyáltalán nem biztos, hogy jól jársz :/
Komolyan azt hiszik egyesek hogy tapasztalat nelkul nem lehet jo a szex?? Ez a lagnagyobb tevhit ahol van szerelem ott jo lessz a szex is.A testi resze a dolognak gyakorolhato tanulhato .Milyen szep ajandek a fiunak o lessz az egyetlen az elso es az utolso a lanynak.Senki elotte nem jart arra nem kell felnie az osszehasoniltastol a nemi bajtol a felbukkano exektol Buszken nezhet mindenki szemebe egy ajandekot kapot.
A hivok szexelete is lehet kivallo hszen szex isten ajandeka az embernek a hazassagban es ezt elvezni hasznalni kell sot a biblia irja ne tartoztassatok onmagatokat a masiktol ok nelkul tehat biztat a hazastarsi gyongedsegre.
A mi hazassagunk es szexeletunk pont hogy rendbejott attol hogy hivok lettunk es kovetjuk a hit szabalyait a hazassagban.
Hit erositi a hazassagot es segit a nehez idokben kitartast feltetel nelkuli szeretetet huseget es egymassal valo torodest ir elo a feleknek .
Ezen kivul ahit kozosseg is osszetartja a parokat es tanaccsal latja el oket.
Jajjj de kár, hogy ezt most nem látják azok, akikkel 3 napja veszekszek arról, hogy miért a világ egyik legostobább dolga várni házasságig...
Holnap gépez megyek és be is másolom nekik.
Nagyon sajnállak kérdező, de megmondom őszintén, fogalmam sincs mit kellene tenned.:(
Buta a barátnőd, ne haragudj a kifejezésért... Nem veszi észre, hogy mindekettőtöket tönkretesz, de inkàbb téged az idióta önmegtartóztatásàval, aminek eddig még mindig csak negatív példáját láttam? Milyen érdekes...
Nem fogom azt mondani, hogy hagyd ott, mert tudom milyen szerelmesnek lenni. Épp ezért nem is tudok tanácsot adni :(
Így kell egy szerelmet tönkretenni az ostoba hit miatt, ráadásul pont azzal van tönkretéve, ami a legnagyobb kimutatása a szeretetnek. :/
Szomorú :(
Először is a vallásosoknak, akik bizonygatják, hogy a jó szexhez a szerelem elég: a nagy büdös francokat! Két férfi volt összesen az életemben (ebből a 2. a férjem). Az exemet imádtam, tényleg, az életemnél is jobban szerettem. De a szex sz*r volt... Egyszerűen nem illettünk össze, más volt a habitusunk az ágyban, nekem fájt, neki kevés volt és "túl gyengéd". A fejemet verném a falba, ha csak a házasság után derült volna ez ki. Mert a szerelem nem elég, közel sem... A férjemmel teljesen más volt, vele nem csak lelkileg, hanem testileg is összeillünk, és a jó nemi élet a házasság egyik alapja, méghozzá fontos alapja... Szóval ne csapjátok be a kérdezőt, hogyha szeretik egymást a szex is jó lesz, mert ez egyszerűen nem igaz!
Kérdező: két választásod van. Vagy gyorsan elveszed, és élhettek nemi életet (ami vagy jó lesz, vagy nem, zsákbamacska, de ha ennyire fél a saját testétől, és gátlásai vannak, akkor inkább rossz lesz...), vagy idegileg tönkrementek (főleg te), és szakítotok. A barátnőd nagyon bigott hívő, a rosszabbik fajtából, sajnos megváltozni nem fog. Akiben ilyen gátlások vannak, annak nagyon kell harcolni, hogy le tudja dönteni a gátakat, de kétséges, hogy a barátnőd egyáltalán akarja-e. Én a helyedben véget vetnék ennek a megbetegítő kapcsolatnak (én is átmentem ezen, azt hittem belehalok, de muszáj volt szakítanom az exemmel, mert az egészségem ment rá), de ez én vagyok...
Jesszusom.....sirtal azert mert nem pettingel veled??? Hat jobb is ha szakit veled, csak jol meg akarod dugni....hogy lehetsz vallasos letedre ennyire alszent? (En nem vagyok vallasos)
De ez azert durva....sirsz es kiakadsz mert nem pettingel veled? Elrontod a kapcsolatotokat, mert nem akar testiseget? Ht oszinten szolva....megertem!!! Remelem mihamarabb kulonmentek, mert neki ugy lenne a legjobb!!! Es mondom, ezt nem vallasoskent irom.......igenis fontos a szex, node annyira, hogy folyton ezzel ba*szogasd? Szereted te ot egyaltalan? Hat csak gratulalni tudok! Megerdemled! Istenem mennyire ferfiatlan....sirsz mert nem pettingel...jesszusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!