5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, ti a helyemben lefeküdnétek már a barátotokkal?
már sokszor szóba került, főként ő hozza fel a témát.. de én még valahogy 'félek' tőle.. szeretem és boldogok vagyunk.. néha veszekszünk de ez minden kapcsolatban igy van.. viszont ő is szüz még és elvileg a fiúk akik még nem voltak csajjal hamar elélveznek..(néhány perc) és valahogy ugy vagyok vele, hogy ha már elvesztem akkor ne pár perc legyen.. meg sok dolgot olvastam h fáj.. és stb, viszont már tudom h lassan itt az ideje... nem tudom mit csináljak:S normális válaszokat szeretnék.. köszi előre
17/L
A helyedben NEM lehetek.
NEKED kell eldöntened.
Akkor tedd meg, amikor már egyáltalán nem félsz.
S mindenképpen védekezzetek!
Nem feltétlen az idő dönti el ezt normális esetben, hanem a két ember érettsége, igénye, döntése.
F25
Egyébként le!
ha le akarnál vele feküdni, akkor nem kérdezted volna meg vadidegen emberektől, hanem már rég benne lennétek a dolgokba....
szerintem hülyeség, lenne, sőt lehet meg bánnád, hogy nem vártál még vele
Én is kikèrtem màsok véleményét itt..
és a baràtomnak szarul esett, hogy másoktól kérek véleményt!
nem kell senkivel foglalkozni, szard le mindenki véleményét!! Ha szereted a baràtod és leakarsz vele feküdni ne másoktól kérj választ;)
Megtanultam, hogy lekell szar ki mit mond itt mert vannak negatív komik is ..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!