Lúzerség 25 évesen szűznek lenni? 25/F
Figyelt kérdés
Nem kérek az álszent válaszokból.2013. jan. 20. 21:27
61/62 Geryke1991 válasza:
Egyik barátom ugyan ebben a cipőben jár. 22 lesz lassan de még csak nem is csókolózott..És mi az oka? Egyszerűen az hogy sehova sem jár, egész nap otthon ül, nem jár ismerkedni, nem kommunikatív, és szerintem fél a lányoktól...Amíg egy-két srác ilyen életet él addig nem is fogják elveszteni, és ezért nem a környezetet kell okolni hanem saját magukat, főleg a mai világba amikor a lányok 80% a már az első alkalommal odaadja magát. És ilyen hogy egy egy srácot ennyire ne vegyenek figyelembe a lányok ilyen csak akkor van, ha az jellemző rá amit leírtam pár mondattal előbb:)
62/62 anonim válasza:
Hozzám gyere nyugodtan, Én elveszem. :) mennyit fizetsz akkor? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!