Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyik lenne nagyobb lúzerség?

Melyik lenne nagyobb lúzerség?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok, lassan 23, még szűz. Lenne egy 50 körüli nő, aki össze akar velem jönni szexkapcsolatra, és nem tudok dönteni. Nagyon kíváncsi vagyok már és tapasztalatot is szerezhetnék. De mégiscsak szívesebben veszteném el egy olyan korombeli lánnyal, akit szeretek, csak nem tudom, meddig várjak még. A másik fele pedig, hogy tudom, hogy ott az óvszer, de orális szexnél az sem igazán véd. Érdemes csak a kíváncsiság miatt belemenni?
2013. jan. 12. 21:06
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
A kérdés természetesen arra vonatkozik, hogy belemenni nagyobb lúzerség vagy tovább várni.
2013. jan. 12. 21:06
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
egy öreg barátom(90év) szerint minden kihagyott numerát azóta is bán
2013. jan. 12. 21:11
 3/42 anonim ***** válasza:
30%

Várjál még, 50 es nő már undi lenne!

17/l

2013. jan. 12. 21:13
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Inkább várjál, én azt mondom, én is azt teszem. Gondolj bele, ha valaki szeret téged, akkor nem fogja zavarni, hogy még nem voltál senkivel. Ha otthagy ezért, akkor nem is érdekelted igazán, márpedig te azt írtad, hogy inkább szerelemből tennéd meg. Úgyhogy nem, inkább az eszedre hallgass és puszta kiváncsiságból ne menj bele. 21L
2013. jan. 12. 21:25
 5/42 anonim ***** válasza:
84%

én meg azt mondom hogy menj bele. Legalább beletanulsz a dologba, ennél jobb tanárod úgyse lehet, egy 50-es nő azért már tapasztalt eléggé. Aztán közben senki se tiltja meg hogy ismerkedj, és ha összejön végre valaki akkor villoghatsz a tudásoddal :D

Egyébként én is hasonló szituban voltam, 20 évesen egy majdnem 40 éves házas nő volt az akivel rendszeresen volt szex, vele jöttem igazán bele a dologba, azóta se bántam meg

25F

2013. jan. 12. 21:33
 6/42 anonim ***** válasza:
69%

Menj bele! Egy lány megbánná (látszik is, hogy ők az ellenkezőjét javasolják), mert nekik kell hozzá (legalább az elsőhöz) az érzelem.

Szerintem is sokat tanulhatsz tőle, amit kamatoztatni tudsz majd a későbbi kapcsolataidban. Később megbánnád, hogy kihagytad.

2013. jan. 13. 16:49
 7/42 anonim válasza:
69%
szerintem ne menj bele annyi fiatal lány van aki csak szext akar találni kell és azért első tapasztalat szerzésnél fontos hogy kívánd a személyt nem hiszem hogy egy 50 éves csajt kívánnál!
2013. jan. 13. 18:04
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd már ezt a lovesotry f.szságot: "Én csak olyannal akarom, aki hozzájön..blabalbalvaldg"

Egy 50es nőtől rengeteget tapasztalhatsz!!! Be fog lazítani téged rendesen, nem leszel szűz többé, ráadásul ő is csak szexet akar!!

2013. jan. 15. 14:17
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
De legalább tetszik neked? Mert ha igen, akkor ne tétovázz.
2013. jan. 15. 14:23
 10/42 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én nem hagynám ki, jól begyakorolnám a dolgot vele...
2013. jan. 15. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!