Szerintetek is igaz az hogy a partnernek mekkora a mérete-minnél nagyobb annál jobban fáj az első?
Na, én csaj vagyok, közlöm, hogy persze.
Sőt! Ha nem vagy szűz, de jön valami nagyobb farok a megszokottnál, vagy csak kihagytál valamennyit (én 6 hónapot hagytam ki, és nem vagyok az a típus aki mindenfélét bedugdos, magába) akkor is tud fájni.
Tágulni sosem volt egyszerű, a hüvely nagyon hajlamos összeszűkülni, vedd pl. a szülést. A hüvely más néven szülőcsatorna, mindig össze kel szűkülnie a lehető legjobban, hogy a méh helyzete megfelelő legyen A szülés is akkor kezdődik amikor itt az idő, annál is nedvesedéssel jár a dolog, hogy könnyebben kicsússzon, és hiába a szuper fejlett orvoslás, mindig fáj tágulni, mindegy hanyadik szülés.
A fiúk meg csak azért nyomják a vakert, mert mi lányok, átlagban inkább letagadjuk, ha fáj, és várjuk, hogy elmúljon.
Szia!
Természetesen számít a méret, de ez nem igaz. Megfelelő odafigyeléssel és óvatossággal nem lehet probléma, ennek ellenére, lehet, hogy nem fogja tudni még úgy elengedni magát, és igazából élvezni a dolgot. Sok gyakorlással ez megoldódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!