Melyik lenne nagyobb lúzerség?
Szerintem vard meg az Igazit!
:-)
18/l
Figyi, én nem mondom hogy vérj az igazira, de az 50 azért kemény:-)
Én se tizenéves vagyok, de az ötvenes nőket még én is öregnek tartom. Meg azok is:-)
L /évet nem mondok
Pedofil k.va! Ez felér egy megrontással, egy liliomtiprással! Én 29 vagyok, de nekem még nekem sem kellenél a 22 éveddel, wazze!
Szólj a szüleidnek, majd anyád elkeni a száját! Ha 22 éves vagy, lehet még a faterodnak is öreg! De utálom az ilyen büdös kolbászlájkolós öregasszonyokat! De felrúgnám, húúúú!
Szexkapcsolat??! Belegondoltál, hogy olyan vén, hogy mindjárt eléri a nyugdíjkorhatárt?!!! Úgy lehet, már nem is menstruál! Meg még ha jól is tartja magát, akkor is nem lenne jó egy kemény testű, korodbeli, szexi lánnyal csinálni, most őszintén?! Inkább legyél szűz akár 55 éves korodig, aztán majd ráérsz egy 55 évessel elveszíteni. Fene a fajtáját az ilyen vén k.-nak!
Figyelj ha bejön,ápolt akkor ne hagyd ki.Egy pasinál a szüzesség nagyon égő sajnos,lányok inkább összejönnek egy tapasztalt lepedő akrobatával mint egy kezdővel,olyan mint egy álláshirdetés,kell ,,szakmai tapasztalat".
Hágd meg hidd el,minnél előbb szabadulj meg a szüzességedtől.Sajnos ilyen a világ.
25Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!