Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyik lenne nagyobb lúzerség?

Melyik lenne nagyobb lúzerség?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok, lassan 23, még szűz. Lenne egy 50 körüli nő, aki össze akar velem jönni szexkapcsolatra, és nem tudok dönteni. Nagyon kíváncsi vagyok már és tapasztalatot is szerezhetnék. De mégiscsak szívesebben veszteném el egy olyan korombeli lánnyal, akit szeretek, csak nem tudom, meddig várjak még. A másik fele pedig, hogy tudom, hogy ott az óvszer, de orális szexnél az sem igazán véd. Érdemes csak a kíváncsiság miatt belemenni?
2013. jan. 12. 21:06
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Ember egy 50-évessel ne már!!! Normális 50-éves nő nem fekszik le egy 23-évessel. 30-40-között is bőven találsz,ápolt megértő nőt az tuti.Hagyjuk már a nagymamákat a nagypapáknak!
2013. jan. 30. 12:46
 22/42 anonim ***** válasza:
Látatok ti már 50-éves nőt (nem a szárvilágból és nem plasztikázva)meztelenül? Nézz körül az uszodában,borzasztó...egy 23-éveshez semmiképp nem illik.-a saját 55-éves párjához igen. Véletlen se menj el vele,várjál arra akit megszeretsz.Amúgy még lehet,hogy az oldalon is találsz olyat aki "megment tőle":)
2013. jan. 30. 12:54
 23/42 anonim ***** válasza:

Szerintem vard meg az Igazit!

:-)

18/l

2013. jan. 30. 13:04
 24/42 anonim ***** válasza:

Figyi, én nem mondom hogy vérj az igazira, de az 50 azért kemény:-)

Én se tizenéves vagyok, de az ötvenes nőket még én is öregnek tartom. Meg azok is:-)

L /évet nem mondok

2013. jan. 30. 16:56
 25/42 anonim ***** válasza:
Ha az 50-éves nő írta volna le a szitut,szerintem rendesen kapott volna hideget eleget! Te meg csak nem akarod,hogy anyukádnál öregebb nő legyen az első élmény emléke.
2013. jan. 30. 23:43
 26/42 anonim ***** válasza:
Simán benne lennék ha adódna ilyen alkalom. Egyszer élünk és sokat tapasztalhatsz, szarni bele ki mit mond, meg mi a véleménye. A sok tinik.urva meg összevissza baszik meg félrekúr. Ha bejön a csaj akkor hajrá, legalább tudod hogy nem a pénzedre megy meg a szokásos felszínességre hajt mint a legtöbb fiatal kislány aki nagynak képzeli magát mert már nem szűz, hanem arra hogy megdugd azt kész, legalább őszinte és sok tapasztalatot tud adni :) Ne hagyd ki, egyszer úgyis meghal mindenki akkor meg mit fog ez már számítani? :)
2013. febr. 7. 03:14
 27/42 anonim ***** válasza:

Pedofil k.va! Ez felér egy megrontással, egy liliomtiprással! Én 29 vagyok, de nekem még nekem sem kellenél a 22 éveddel, wazze!

Szólj a szüleidnek, majd anyád elkeni a száját! Ha 22 éves vagy, lehet még a faterodnak is öreg! De utálom az ilyen büdös kolbászlájkolós öregasszonyokat! De felrúgnám, húúúú!

Szexkapcsolat??! Belegondoltál, hogy olyan vén, hogy mindjárt eléri a nyugdíjkorhatárt?!!! Úgy lehet, már nem is menstruál! Meg még ha jól is tartja magát, akkor is nem lenne jó egy kemény testű, korodbeli, szexi lánnyal csinálni, most őszintén?! Inkább legyél szűz akár 55 éves korodig, aztán majd ráérsz egy 55 évessel elveszíteni. Fene a fajtáját az ilyen vén k.-nak!

2013. febr. 15. 17:08
 28/42 anonim ***** válasza:
És a párom meg azt üzeni, hogy ő inkább levágná a fütyköség! :D
2013. febr. 15. 17:10
 29/42 anonim ***** válasza:

Figyelj ha bejön,ápolt akkor ne hagyd ki.Egy pasinál a szüzesség nagyon égő sajnos,lányok inkább összejönnek egy tapasztalt lepedő akrobatával mint egy kezdővel,olyan mint egy álláshirdetés,kell ,,szakmai tapasztalat".

Hágd meg hidd el,minnél előbb szabadulj meg a szüzességedtől.Sajnos ilyen a világ.

25Ffi

2013. márc. 6. 13:43
 30/42 Adrenalin válasza:
Ha egy dögös tancinéni, akkor menj bele, de ha már nagyon fonnyadt, inkább hagyd.
2013. márc. 6. 14:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!