Ha 25 évesen még nem volt szexuális kapcsolatom akkor melyikkel járok nagyobb sikerrel Pua csajozási "csodatevő" tanfolyamok méregdrágán. Vagy fizetni a szexért tapasztalatszerzés és természetesen "kielégülés" céljából?
(nem 25 évesen eset le a tantusz... mióta az eszemet tudom normális kapcsolatot akarok, de még odáig sem tudok eljutni egy nőnél hogy "járjunk" törekvés volt rá folyamatosan ls most is próbálkozhatok főleg interneten ami persze szintén nem túl nagy garancia arra hogy az elkövetkező x időben érdemileg valaki komolyan vegyen Tehát mindig volt törekvésem hogy történjen valami)
Leépítő Címszavak, "barátzónák"
túl aranyos vagy, összejöttem az exemmel vagy májer Dezsővel,úgy érzem mégsem illünk össze stb..
Magamat tartom el, egy igényes környezetben szobát bérlek van munkahelyem, elvileg jóképű is vagyok ugyan vékony is de ez genetika..
Nem iszom, nem dohányzom erről a részéről ennyit.
Viszont nincs: diploma, szülői támogatás, kocsi, jogsi lakás, zsíros fizetés, májer baráti kör,
először dugj.
utána olvasgasd a PUA-t.
> Vagy fizetni a szexért tapasztalatszerzés és
> természetesen "kielégülés" céljából?
Én ezutóbbit ajánlanám.
Egyiket sem. Ami késik nem múlik. Ismerkedj normális nőkkel (nem interneten, és nem diszkóban csontrészeg ribancokkal).
Mindenki máskor veszti el a szüzességét. Azt szokták mondani, hogy 30 után gátlásossá valik az ember de addig még van 5 éved.
Ne egy k*rva legyen az első.
67%-os, Tapasztalatból írtad a puára hogy kamu?
Én csak egyszwerüen szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, bár nyilván vannak jó elemei a csajozás terén.. ugye például ha nem próbálkozok akkor biztos nem lesz semmi.. de persze jó pénzért és közben ki tudja mennyit segítenek..
Ha rá tudnám magamat venni hogy egy nap hogy 10 kosarat benyeljek akkor már megtettem volna.
Gyanús hogy tényleg a szexuális tapasztalat segít..
A Segíts magadon.... című közmondás szerintem itt is érvényben van.
Szóval elvileg nem feltétlenül a Puán múlik...hanem magamon, és a zilált önbizalmamon, talán az egzisztenciális helyzetemen fene tudja..
Ja, mind a kettő hülyeség. Ismerkedj tovább, bárhol, társkeresőn, utcán, akárhol.
Keresd meg hogy mi a gyenge pontod, hogy miért nem volt még csajod 25 évesen, vagy ha már most tudod hogy mi a gyenge pontod, akkor változtass rajta. Vagy kérj segítséget olyantól aki hajlandó nem kiröhögni hanem pár jó tanáccsal ellátni, esetleg együtt csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!