A kisebb vidékies falucskákban, vagy inkább a nagyobb városokban van több idősebb szűz lány? (gondok itt 17-20 éves korosztályra).
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 09:10
2/7 anonim válasza:
A nagyobb városokban, hisz' ott alapból több az ember. A kisebb falvak nagyrészében a magyarok is hasonlóan élnek, mint a romák.. szegényesen, úgy is viselkednek.. és igen 13-15évesen a legtöbbjük már nem szűz.
Persze vannak olyan kis falvak, ahol gazdagabb vagy legalább átlagos családok vannak, itt szerintem inkább 15-18év köré tehető.
3/7 anonim válasza:
szerintem is a városban, és naggyából azokért mit az előttem lévő írt :D
4/7 anonim válasza:
Azért a nagyváros és a falu között van ám átmenet is. Pl. kisváros. Én is abban lakok :))
5/7 anonim válasza:
Egy 17 éves lány már az idősebb kategóriába tartozik? :D
7/7 anonim válasza:
Kis faluból jöttem tanulni nagyvárosba. És biztosra mondom, hogy falun olyan k.rvulás megy már 13 évesen, hogy csuda. Szerintem nagyváros :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!