Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha 25 évesen még nem volt...

Ha 25 évesen még nem volt szexuális kapcsolatom akkor melyikkel járok nagyobb sikerrel Pua csajozási "csodatevő" tanfolyamok méregdrágán. Vagy fizetni a szexért tapasztalatszerzés és természetesen "kielégülés" céljából?

Figyelt kérdés

(nem 25 évesen eset le a tantusz... mióta az eszemet tudom normális kapcsolatot akarok, de még odáig sem tudok eljutni egy nőnél hogy "járjunk" törekvés volt rá folyamatosan ls most is próbálkozhatok főleg interneten ami persze szintén nem túl nagy garancia arra hogy az elkövetkező x időben érdemileg valaki komolyan vegyen Tehát mindig volt törekvésem hogy történjen valami)

Leépítő Címszavak, "barátzónák"

túl aranyos vagy, összejöttem az exemmel vagy májer Dezsővel,úgy érzem mégsem illünk össze stb..

Magamat tartom el, egy igényes környezetben szobát bérlek van munkahelyem, elvileg jóképű is vagyok ugyan vékony is de ez genetika..

Nem iszom, nem dohányzom erről a részéről ennyit.

Viszont nincs: diploma, szülői támogatás, kocsi, jogsi lakás, zsíros fizetés, májer baráti kör,

2012. jún. 1. 07:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ezt a színvonalat tartogasd másnak. Tegyük fel hogy ennyire csúnya vagyok, nem születhet mindenki olyan frankó gyereknek mint te is lehetsz...
2012. jún. 3. 19:32
 22/25 Bástya Elvtárs válasza:
Akkor kell egy "tanítónő" !!!
2013. márc. 18. 14:24
 23/25 A kérdező kommentje:
Tanító?
2013. márc. 19. 00:16
 24/25 A kérdező kommentje:
Arra célzol hogy menjek k*rvázni?
2013. márc. 19. 00:17
 25/25 Igazmondó111 válasza:

Nem a szexuális tapasztalatlansággal van a probléma, hiszen nincs rád írva, hogy hány nővel voltál eddig. Amikor eljutsz a kiválasztott nővel arra a szintre, hogy lefeküdjetek, akkor nem fogja érdekelni, hogy kivel mikor voltál, hanem csak az, hogy együtt legyetek. Jó, nyilván egy kis megnyugtatás a nőknek, ha a pasijuk rendelkezik némi tapasztalattal. Bár saját bőrömön éreztem meg, hogy amelyik pasi sok nővel lefeküdt, az nem biztos, hogy olyan nagy "májer" az ágyban, és ez fordítva is nagyon igaz. Ha van jó dumád, jó humorod, nem vagy túl nyomulós, akkor nincs minden veszve. Egyet ne feledj el soha...egyik nőnek sem jön be a nyomulás, az, hogy állandóan hívják, szerelmes sms-ekkel bombázzák,nyálas üziket hagynak nekik. Főleg egy kapcsolat elején ez inkább visszataszító, mintsem megnyerő. Találd meg az arany közép utat minden téren. Például nekem nagyon megnyerő ha egy kicsit nekem is tepernem kell egy férfiért, nem azt érzem, hogy 1 hét után a lábaim előtt hever, szerelmes belém és felségül akar venni. Ez nem túl hiteles viselkedés. Az apró kedvességek, gesztusok viszont imponálnak a felnőtt, érett értelmes hölgyeknek. Nem drága ékszerekre, utazásokra gondolok, de ha néha megleped egy szál virággal, vagy elviszed egy meghitt kávézóba munka után, na az nagyon jól tud elsülni. Nem a diploma, a kocsi, a fizetés a fontos. Elmondásod szerint fenntartod magad, szorgalmas ember vagy, ami egy nagyon jó dolog. Én úgy gondolom, hogy ha az általad leírt lekoptatós szövegeket kapod folyton, akkor itt az a probléma, hogy a nőkhöz nem férfiként állsz, hanem kis aranyos fiúcskaként, akit pátyolgatni kell. De ezt abba kell hagynod és férfinak kell lenned...Nem vagyok ezzel foglalkozó szakember, de ha írsz, akkor szívesen beszélgetek veled erről az egészről, tanácsokkal tudok szolgálni...sokkal :)

Tapasztalt, felnőtt nő vagyok, ennek tudatában olvasd el a soraimat.

2014. jún. 3. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!