Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha 25 évesen még nem volt...

Ha 25 évesen még nem volt szexuális kapcsolatom akkor melyikkel járok nagyobb sikerrel Pua csajozási "csodatevő" tanfolyamok méregdrágán. Vagy fizetni a szexért tapasztalatszerzés és természetesen "kielégülés" céljából?

Figyelt kérdés

(nem 25 évesen eset le a tantusz... mióta az eszemet tudom normális kapcsolatot akarok, de még odáig sem tudok eljutni egy nőnél hogy "járjunk" törekvés volt rá folyamatosan ls most is próbálkozhatok főleg interneten ami persze szintén nem túl nagy garancia arra hogy az elkövetkező x időben érdemileg valaki komolyan vegyen Tehát mindig volt törekvésem hogy történjen valami)

Leépítő Címszavak, "barátzónák"

túl aranyos vagy, összejöttem az exemmel vagy májer Dezsővel,úgy érzem mégsem illünk össze stb..

Magamat tartom el, egy igényes környezetben szobát bérlek van munkahelyem, elvileg jóképű is vagyok ugyan vékony is de ez genetika..

Nem iszom, nem dohányzom erről a részéről ennyit.

Viszont nincs: diploma, szülői támogatás, kocsi, jogsi lakás, zsíros fizetés, májer baráti kör,

2012. jún. 1. 07:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Tudok beszélgetni, persze előfordul hogy elakadok, vagy indirekt elkezdek peszimistáskodni. Ami a haverjaimat illeti kevés van és némelyik tőlem sulyosabb eset.. Hobbim van verseenykerékpározás amibe több energiátervezek beleölni mert élvezem. Sokmindenről tudok beszélni és alkalmazkodni is tudok a témákhoz, de hajlamos vagyok átcsapni unalmasba ezt tudom magamról.. Humorérzékem meg olyankor szokott cserbenhagyni.. Csókig meg simogatásig már jutottam el lánnyal volt egy erős szexuális töltete is csak az egy bevásárló központban volt este zárás körül ölelés fogdosás csók simogatás persze nem akartam nagyon pofátlan sem lenni..szóval így nem jutott tovább a dolog az említett lány idővel elhidegült elszoltam magam neki őszinteségi rohamomban cseten hogy még nem voltam nővel vele nem a neten ismerkedtem meg..Egy hóbapig tartott max ez a flörtös szerelmes időszak..
2012. jún. 1. 09:54
 12/25 nielindi ***** válasza:
2012. jún. 1. 09:59
 13/25 anonim ***** válasza:
PUA, de ne ezeket a kamu lehúzós tanfolyamokat válaszd, mert közük nincs a valódi PUA-sághoz. Privátban küldök egy linket, ha komolyan gondolod.
2012. jún. 1. 10:22
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, szerintem egyik sem jó megoldás.

Nem tudom mi ez a Pua, de nem hinném, hogy ezért fizetned kéne neki, de ha prostihoz mész és a végén profi szexmasina leszel, akkor sem biztos, hogy normális nő lefekszik majd veled. Persze akkor legalább már nem leszel szűz, ha ez megnyugtat. De ahogy látom, nem ez a cél.

Azt a pénzt félretehetnéd, csinálj jogsit, vagy iratkozz be iskolába, tanfolyamra az is jó ismerkedési lehetőség. De olyan helyre ahol nők is vannak!!!

Vagy szökj be egy lánykollégiumba. Az tök poén lenne.

2012. jún. 1. 13:19
 15/25 anonim ***** válasza:

Fizess érte!!!

Hidd el, tapasztalat, a lányok sajnos nagy többségben csak a pénzre mennek! Lesza.rják nagy ívben te mit szeretnél, ha van lóvéd, és költesz rájuk, veled vannak, ha épp nincs, idővel tovább állnak!

És most megköszönném annak az egy lánynak, akivel voltam, hogy volt mersze azt hazudni, hogy szeret, közben meg amint jött egy ' nálam jobb', rögtön el volt felejtve mindaz (anyagi és érzelmi dolog egyaránt) amit érte tettem!!! KÖSZÖNÖM! :(

2012. jún. 1. 14:25
 16/25 anonim ***** válasza:
Ezek szerint szívességért cserébe tetted, amit tettél érte, nem pedig azért, hogy örömet okozz neki, viszonzás nélkül. Vajon miért is léphetett le ezek után???
2012. jún. 1. 15:01
 17/25 A kérdező kommentje:

Tény hogy sok lány "megéri a pénzét" és iszonyat rafinált és számitó..

De alapvetöen ők vannak fordba elvégre sokat tesz érte hön szeretett "hazánk," is és a nemzetközi elitt is hogy ne szaporodjon a magyar... részint megértem a nöket arról már bem is beszélve hogy sok férfiba tényleg nem sok felelőség, és gerinc húzódott rengeteg a gyerekét egyedül nevelő nő...

2012. jún. 1. 15:15
 18/25 A kérdező kommentje:
A jogositvánnyal egyébként küszködök de az oktatót leszámítva nincs más vezetési lehetőségem, és már egy forgalmi buktatáson már túl vagyok és lassan lecseng a 2 év munka és szli melett nem tudtam 100%ban benne lenni de már így is 200 ezerbe van minimum..
2012. jún. 1. 15:43
 19/25 A kérdező kommentje:
10:22, várom a linkedet..
2012. jún. 1. 15:49
 20/25 stage válasza:
enyire csunya vagy csak nagyon balfax vagy hogy 1 nöt se birtál ágynakdönteni neked már komoly segitség kell a homokosok hamaram baxnak
2012. jún. 3. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!