Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyik lenne nagyobb lúzerség?

Melyik lenne nagyobb lúzerség?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok, lassan 23, még szűz. Lenne egy 50 körüli nő, aki össze akar velem jönni szexkapcsolatra, és nem tudok dönteni. Nagyon kíváncsi vagyok már és tapasztalatot is szerezhetnék. De mégiscsak szívesebben veszteném el egy olyan korombeli lánnyal, akit szeretek, csak nem tudom, meddig várjak még. A másik fele pedig, hogy tudom, hogy ott az óvszer, de orális szexnél az sem igazán véd. Érdemes csak a kíváncsiság miatt belemenni?
2013. jan. 12. 21:06
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy 50 es tanítónéni az nagyon csábító ajánlat. Én biztos ha nem hánynék tőle, akkor benne lennék a buliban. Gondolom nem valami bányarém lehet, akkor meg mire vársz, hágjad ahogy éred! tök mindegy ki az első, ne foglalkozz vele, csak az élvezetnek élj, az elveket szard le szexben!
2013. jan. 15. 14:41
 12/42 Nixcy88 válasza:
37%
Szerintem ne tedd!! Nagyon mély nyomot hagyhat benned a dolog. Ki tudja lehet, h egy perverz. Végülis nem normális dolog a fiatalokhoz való vonzódása sem. Hidd el, nem csak a nőknek fontos az első alkalom, komoly szexuális problémáid lehetnek a későbbiekben.
2013. jan. 15. 20:25
 13/42 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem se tedd!

"szívesebben veszteném el egy olyan korombeli lánnyal, akit szeretek" : szerintem ez a normális felfogás!

Én sokszor úgyérzem hogy hiába várom az 'igazit', sosem jön el, de azért mégis bízom benne hogy nem így lesz.

22 sz L

2013. jan. 15. 21:15
 14/42 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyom komoly egy majd nem 30 évvel idősebb nővel elveszíteni! Főleg hogy sok mindenre megtanítana. Meg vannak igen jó 50-es milfek. De csak gondolj Stifler mamájára :P :D
2013. jan. 16. 20:33
 15/42 anonim ***** válasza:

"A másik fele pedig, hogy tudom, hogy ott az óvszer, de orális szexnél az sem igazán véd."

Hát fiam, ezen kijelentésed után nem csodálom, hogy még szűz vagy.:D Pedig az ember azt hinné, hogy ilyeneket csak tizenkevés éves lányok mondanak.

Amúgy meg ha nem vagy rosszul tőle, akkor csapass neki, nekem az első nagy-nagy szerelem közepette volt, de mindketten nagyon durván amatőrök voltunk, ez meg is látszott.:D

2013. jan. 23. 11:24
 16/42 anonim ***** válasza:
15-ös kár hogy itt kell megtudnod, de tényleg el lehet kapni nem egy betegséget orális szexel is
2013. jan. 23. 12:23
 17/42 anonim ***** válasza:
Kedves 16os, fel sem merült bennem,hogy a nemi betegség gondolata szóba kerülhet, magamból indultam ki, ezek szerint kár volt.
2013. jan. 23. 12:51
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nekem miért nincs ilyen lehetőségem...

Ki ne hagyd. ;-)

2013. jan. 23. 13:19
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
17-es akkor valszeg te vagy egy tizenkevés éves lányka szintjén ha azt hiszed hogy a kérdező az orális szexnél a teherbeeséstől tart :D
2013. jan. 23. 13:48
 20/42 anonim válasza:
74%

Üdv szerintem az élet túl rövid ahhoz hogy kihagyd persze ha tetszik és szexuálisan vonzódsz hozzá mert anélkül biztos hogy rósz emlék lesz , későbbiekben báni fogod ha nem teszed meg mit gondolsz a mai fiatal lányok olyan odaadok és törődőek na ne (tisztelet a kivételnek ) de egy ilyen milf százszor jobban a kedvedben fog járni mert ez már nem a pénzedre és az autódra hajt vagy a fizudra vagy hogy mekkora papucsnak kell lened ahhoz hogy hozzád érjen ezzel már tisztában leszel hogy csak gyengédségre vágyik amit te adhatsz meg nem kell streszelned hogy mi lesz hogy ha teleszel a legbénább pasi akivel lefeküdt nem kell túl szárnyatlanod semelyik volt pasiát!

Bár ugye ez csak a te döntésed lesz de jól gondold meg összejössz egy fiatalabb lánnyal bele is szeretsz elveszi a szüzességed és az idő elteltével ott fekszetek majd egymás mellet és téged az őrületbe fog kergetni az a tudat hogy neki nem te vagy az első hiába a szerelem a féltékenység ott lesz és csak arra fogsz koncentrálni hogy az előzőket lenyomd vagy hogy elfelejtesd vele de ha egyikőtök sem lesz már szűz akkor már elfogathatóbb lesz szerintem mert mindenki ezzel jön hogy várj az igazira és meddig amíg eléd nem esik egy szűz kis csaj és gyere legyünk örökre egymáséi na ne ilyen ma már csak a filmekben van ahogy az is hogy a lányok értékelik ha egy fiú szűz szerinted kivel akar előbb lefeküdni egy lány egy férfival vagy egy tapasztalatlan fiú val (bocsi nem sértés csak tény ) mivel gondolom tessem a 16-éves kislányokat keresed már akik megelégszenek azzal hogy időseb a pasijuk van?

25f

2013. jan. 23. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!