Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Melyik lenne nagyobb lúzerség?

Melyik lenne nagyobb lúzerség?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok, lassan 23, még szűz. Lenne egy 50 körüli nő, aki össze akar velem jönni szexkapcsolatra, és nem tudok dönteni. Nagyon kíváncsi vagyok már és tapasztalatot is szerezhetnék. De mégiscsak szívesebben veszteném el egy olyan korombeli lánnyal, akit szeretek, csak nem tudom, meddig várjak még. A másik fele pedig, hogy tudom, hogy ott az óvszer, de orális szexnél az sem igazán véd. Érdemes csak a kíváncsiság miatt belemenni?
2013. jan. 12. 21:06
1 2 3 4 5
 31/42 Adrenalin válasza:
Egyébként 17/l vagyok.
2013. márc. 6. 14:16
 32/42 anonim válasza:
nehogymár egy 50-es nővel kavarj!!! várj még inkáb minthogy egy menzesz nélkülivel b*ssz
2013. márc. 6. 15:24
 33/42 anonim ***** válasza:

Kérdező. Szerintem itt igazából egy azaz EGY eldöntendő kérdés van. Nem az amit te feltettél. Hanem hogy jó csaj, vagy egy bányarém. Mert ha az előbbi, ÉS te kihagyod, akkor nem csak töketlen de hülye is vagy.

Már nem 18 éves vagy, ideje lenne kicsit fejlődnöd. És most kb a szádba repült a sült galamb, ha egy dögös 50esről beszélünk akkor meg még arany tálcán is repült oda.

Kivételt képez ez alól persze, ha csak egy netes ismeretlen perverz dolgokat, össze visszaságokat írogató creeperről van szó, akiről nem is tudsz semmit, csak hogy elvileg egy 50 éves nő, aki szexkapcsolatot akar veled, amihez el kell hogy menj az általa megadott címre tök egyedül.

Szóval miután ez megvan. TETSZIK neked bejön? Tehát egyszer úgyis bele kell kezdened, és elhiheted ha most nem hát később se leszel bátrabb "ááh jó most nem, NA DE MAJD LEGKÖZELEBB HAHA!" *legközelebb "áh jóó, de legközelebb már tényleg tényleg".. szóval. Ha izgulsz vagy ilyesmi, hát istenem, ez ott lesz. A lényeg hogy megbízható-e meg jól néz ki, a fertőzés miatt azért meg annyira ne parázz.

Semmi sem garantálja hogy egy 50 éves nőtől szexuális betegséget fogsz kapni. Sőt szerintem ha jól néz ki, az azért azt jelenti add magára ami talán azt is jelenti hogy ügyel erre, mert vélhetőleg ő se akar ilyesmibe lebetegedni vagy belehalni.

De ha feltételezzük hogy minden oké, akkor hát finom szólva egy elég nagy idióta vagy ha kihagyod, tök szép meg jó hogy óó én az igazira várok DE ÉS és mi van ha nem jön?? MI van ha csak 5 év múlva találod meg, és mondjuk azalatt még 10 csaj megkeress, "óóó nem nem lehet, nagyon kedvesek vagytok meg minden,de, nekem elveim vannak," Főleg ha kedves meg minden lányok. Próbáld arról az oldalról nézni, hogy ezzel most szívességet teszel a jövendőbeli "igazi" barátnődnek, mivel már tapasztalt leszel meg minden és sok örömet tudsz neki okozni.

2013. márc. 6. 20:06
 34/42 anonim ***** válasza:

Ja még annyit, hogy visszatérve arra hogy 50-es. Csak a dolog védelmében, van egy 45 éves kolléganőm, hát durván jól néz ki. Fiatalos minden, de igazából a főnököm meg 50 múlt. Ő se néz ki rosszul. Persze talán furcsa lehet hogy igen akár anyád lehetne.

DE ne így fogd fel, akkor erre csak úgy tekints mint egy dolog hogy szexuális tapasztalatot szerezz, elkülönítve a normális szexuális életedtől. Szóval ne ilyen tök komolyan, meg úristen az első alkalom menj oda. Mondják is hogy ne várj semmit, és akkor nem fogsz akkorát csalódni. Mint ugye amikor tökre beleéled magad valamibe aztán meg koppanás. Ezt csak valami mellékdologként fogd fel.

Érhetnek ennél nagyobb tragédiák is az életben, és ott se omolhatsz össze mert ó jaj. Szóval 50, jó kicsit furi lehet, de nem a világvége. Ennél lehetne durvább is.

2013. márc. 6. 20:11
 35/42 anonim ***** válasza:

Az én szomszédasszonyom 54 éves. Az Ő meg az én családom lementünk a Balcsira és 2 részes fürdőruhába volt. Abszolút nem nézett ki 50 sem, talán 40-nek! Nem csak a sztárok nézhetnek ki jól 50-en túl. Szóval azt akartam evvel mondani, hogy, ha tetszik a NŐ akkor hajrá!

24/N

2013. márc. 6. 20:51
 36/42 14k válasza:
probáld ki vel egy biztos h tapasztal fiu leszel h vele szexel szaz gyerünk
2013. márc. 7. 10:38
 37/42 anonim válasza:
Jobb mint a semmi dugd meg szerintem!
2013. márc. 7. 20:05
 38/42 anonim válasza:
ha kivánod az asszonyt akkor hajrá :D
2013. márc. 17. 15:15
 39/42 anonim ***** válasza:

Én a felelősség szempontjából közelítem meg a szexualitást, elsősorban, másodsorban pedig a vonzalom alapján.

A helyedben csak akkor mennék bele, ha már nem menstruál, mivel nem komoly kapcsolatról lenne szó, és egy esetleges teherbebaszás nem éppen nyerő... Szegény leendő gyermek.

:(

Szóval ha nincs már menzesze, és tetszik neked, miért ne...? Van egy 50 éves hölgy ismerősöm, aki vonzó nő! Nem mondom, h gerjedek rá, de ha el akarna csábítani engem ÉS NEM LENNE FÉRJNÉL, akkor lehet, h nem állnék ellent neki... Bár számomra furcsa egy 40-nek, vagy annál idősebbnek látszó nővel ,pedig már 40 felé járó férfi vagyok...

2013. márc. 18. 13:20
 40/42 Bástya Elvtárs válasza:

Légy mindig őszinte! Mondd el az 50 éves hölgynek, hogy te még szűz vagy! Értékelni fogja!!! Nagyot nősz majd a szemében! NEM fog kinevetni! Ő már tapasztalt! Valószínűleg intelligens. Segíteni fog neked, ő nem okoz csalódást, nem fog átb@szni! TUTI!

Rengeteget tanulhatsz tőle! Egy dologban egyezzetek meg! Te szabad ember vagy, nem láncolhat magához! Az ÖNZÉS gyarló emberi tulajdonság! Mondd el neki az elején, hogy te nem kötöd feltételekhez (anyagi, erkölcsi, stb.) ezt a kapcsolatot! Bármikor kiléphet bármelyik fél!

2013. márc. 18. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!