Manapság ciki szűznek lenni?
21 éves vagyok szüz és sok lány az miatt ond nemet mert szüz vagyok.
Nem azért vagyok szüz mert csunya vagyok hanem visszahuzodó.
Már ez is baj?
Igen, tudod, már ciki az is, ha valaki 13 évesen nem szűz. Mert az a menő, ha valaki ribi.
Persze a döntés a tiéd: ribi leszel, vagy pedig ciki a ribik szerint?
"Sok lány amiatt mond nemet, mert szűz vagyok?"
Miért? Te úgy ismerkedsz, hogy "Helló, Béla vagyok és szűz, jössz dugni?"?
Vagy pedig teljes az összhang az ismerkedés folyamán, majd jön az ágyjelenet, ahol már tökre be van gerjedve a lány és te mondod, hogy "Ezaz Cica, most elveszed a szüzességem" és a csaj pucéron, sikítva kiugrik az ablakon?
Az becsülendő, ha valaki nem ribanc. Az is hogy ez esetlegesen a te döntésed. Egyetlen gondod lehet ebből, hogyha belemész majd egy komoly kapcsolatba, és idővel kinyílsz, akkor esetleg azon fogsz agyalni, hogy jó lenne kicsit "élni". Persze ez egyénfüggő, ha nem ilyen vagy, ne vedd magadra :). Attól meg ne félj, hogy ezt akármelyik pasi cikinek tartja. Sőt. Nekem mindig az volt a vágyam, hogy milyen jó lehet egy szüzet bevezetni a dolgokba, de azt hiszem ez marad amolyan "gondolati" szinten :D
23/F
egyáltalán nem ciki hogy szűz vagy
21 éves szüz lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!