Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ez már "ciki"?
Figyelt kérdés
Van egy lány,pár hónappal fiatalabb nálam,és eleinte nagyon jó barátok lettünk,aztán én beleszerettem,de mire én beleszerettem,ő már nem akarta nagyon,nap mint nap beszélünk már több mint másfél éve,és én már megéltem pár "nem"-et tőle,de nem adom fel:D valamiért azért sem ,azért is megakarom szerezni.Nem tudunk sokat találkozni,de moziba is megyünk majd 2 hét múlva.Eddig nem kezdeményeztem,csak egy szájrapuszi volt köztünk.Ő életem első szerelme,és hiába már több mint 1 éve szenvedek utána,még nem fordult meg nagyon a fejemben hogy feladjam,pedig sokszor lehetett volna rá okom:/ kezdeményezzek mikor találkozunk? tartok is tőle,hogy ha elhúzza magát,akkor tényleg 0 az esély,és nem merem megtenni,mert félek attól hogy végleg fel kell adnom:S lányok,zavar(na) titeket hogy(ha)egy fiú már több mint 1 éve szerelmes lenne belétek,és "küzdene értetek"? mert lassan már ez a ciki dolog,hogyha nem hetente másik csajjal vagyok:D amúgy 16 vagyok..2012. okt. 7. 00:22
1/6 anonim válasza:
Az a ciki h 1 éve húzoda dolgot
/F
2/6 anonim válasza:
Ha eddig nem akart akkor ezek után se valószínű hogy akarni fog.. :/
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:/:)
2012. okt. 7. 00:31
4/6 anonim válasza:
nem ciki :) én a mostani barátnőmért majdnem kerek 3 évet küzdöttem :) nem szabad fel adni, hanem küzdeni kell a végsőkig!
6/6 A kérdező kommentje:
Az szép:D Grat hozzá! Legyetek még sokáig együtt:) Nem is nagyon gondoltam rá,hogy feladjam,azért is elakarom érni:)
2012. okt. 7. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!