Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lúzerség 25 évesen szűznek...

Lúzerség 25 évesen szűznek lenni? 25/F

Figyelt kérdés
Nem kérek az álszent válaszokból.
2013. jan. 20. 21:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
#16: Szerintem inkább a másik nemet nem hajtotta az ösztöne a kérdező felé, mert nem felel meg a #15-ös kritériumainak.....
2013. jan. 20. 22:59
 22/62 anonim ***** válasza:
Ez is lehet, da ha már így alakult, valahogy essen át rajta, hátha megérzik rajta férfias magabiztosságot és egy kedves lány is ágyba bújik vele végre. 25 évesen már nem cicóznék, ha pasi lennék, fizetnék érte.
2013. jan. 20. 23:07
 23/62 anonim ***** válasza:
Valami csak hibádzik benned. A szüleid és a barátaid által helyesnek mondott fiú. Ne vedd be, hogy normális dolog, 25 évesen, meg 28 évesen szűznek lenni, mert nem az.
2013. jan. 20. 23:17
 24/62 anonim ***** válasza:
35%
Magamból kiindulva én hanyagolom a fizetőst. Én 28 éves vagyok, szintén szűz, ismerek is személyesen "olyan" lányokat, talán még fizetés nélkül is megúsznám (korábban fordítottam neki levelezést közte és az egyik török macsója között), de nekem erkölcsileg vállalhatatlan lenne. Illetve felvet olyanokat, hogy hogyan várom el egy rendes lánytól, hogy elég masszív erkölcsei legyenek, amikor én lefeküdtem egy "olyannal"????
2013. jan. 20. 23:17
 25/62 anonim ***** válasza:
11%
Én nem vagyok helyes fiú (a kérdezőt nem tudom hogy áll e téren), sőt....
2013. jan. 20. 23:19
 26/62 anonim ***** válasza:
11%
.......de még helyesnek mondott se.
2013. jan. 20. 23:21
 27/62 anonim ***** válasza:
43%
Ne mondjon már egy ilyet a pasi, hogy erkölcsileg vállalhatatlan lenne, mert kardomba dőlök. Ott álltok 25-28 évesen, szüzen, amin 18-20 évesen át kellett volna esnetek. Mivel romboljátok jobban a személyiségeteket, ha még 5 évig szüzek maradtok és várjátok az igazit vagy ha valahogy átestek a tűzkeresztségen és utána flottul megy minden és remélhetőleg ez nem lesz téma az igazinál?...Aki már feltehetőleg nem szűz és nem akar egy ekkora tehet a nyakába venni.
2013. jan. 20. 23:26
 28/62 anonim ***** válasza:

Szerintem gáz. Biztos, hogy van valamilyen komolyabb oka.

Nem azt mondom, hogy minden második nővel feküdj le, de akkor is gáznak tartom 25 évesen.

Őszinte voltam.

2013. jan. 20. 23:29
 29/62 anonim ***** válasza:

helike13 becsülendőbb számomra, mintha valaki szükségből elmenne prostihoz. Holott a magam módján meg tudom érteni azt is.

Ha szükségből teszi, akkor menjen. Ha azért teszi, hogy megismerkedjen a "női testtel", még az is elfogadható. Bár prostikon nem tudom, mennyire lehet gyakorolni.

De ha csak azért, hogy átessen a szüzesség elvesztését?

Azt, amit jó esetben (pedig komolyan nem vagyok romantikus lélek) a szerelmével élhetne át, egy prostinak "ajándékozza" és még fizet is érte neki?

2013. jan. 20. 23:35
 30/62 anonim ***** válasza:
43%

A szüzesség nem érdem, hanem adottság..így születünk. Aztán elveszítjük, ki előbb, ki később.

Ebben a korban, már javaslom a prostit, mert egy 20-22 év körüli, lány világgá szalad, ha meghallja, hogy a szűz pasival kéne ágyba bújnia, egy normális lány. Lehet, hogy az itteni kommentelők megsimizik fejeteket, hogy milyen helyes dolog ez...de ez nem valóság.

2013. jan. 20. 23:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!