Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lúzerség 25 évesen szűznek...

Lúzerség 25 évesen szűznek lenni? 25/F

Figyelt kérdés
Nem kérek az álszent válaszokból.
2013. jan. 20. 21:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
11%
Aham, aztán amikor jön az "igazi" (ha jön), aztán megtudja, hogy lefeküdtem egy "olyannal" (mert ugye egy őszinte kapcsolatban nincsenek titkok, meg vetítés), akkor szimplán lehány aztán otthagy. Most mondod, hogy elmondanám-e neki, hogy szűz vagyok. Szerintem nem kéne elmondani neki, csak belenéz a pofámba, BMW kulcsot nem tudok prezentálni, így valszeg kitalálja magától. Ha mégse találná ki, elmondanám neki, persze. Ha emiatt nem kellenék neki, akkor az nem az én "igazim", hanem valamelyik BMW-s izomjózsié.
2013. jan. 20. 23:43
 32/62 anonim ***** válasza:
46%

helike te egész normális lennél ha nem olvasnál néha hülyeségeket meg elfelejtenéd a BMW-s szöveget végre.

"Ebben a korban, már javaslom a prostit, mert egy 20-22 év körüli, lány világgá szalad, ha meghallja, hogy a szűz pasival kéne ágyba bújnia, egy normális lány."

Ez meg nem igaz. Többször igazolt tény számomra. Rengeteg lány ismerős jött össze 20 körüli szűz fiúval- és máig együtt vannak. Még csak titkot se csináltak belőle, hogy a fiúnak ők voltak az elsők.

Jelzem, nem csúnya lányok, és nem is "hülyék". Normálisak. Szerintem ez a normális hozzáállás legalábbis, bár ebben talán nem értünk egyet.

2013. jan. 20. 23:48
 33/62 anonim ***** válasza:

Akkor így szüzen fogsz meghalni, merj kockáztatni. Nem kell megmondani azt, hogy milyen körülmények között vesztetted el a szüzességed, mondd azt, hogy érett nővel.

Lehet, hogy akkor lesz rosszul az igazid, amikor meghallja, hogy szűz vagy és nem hajtott az ösztön, a hozzád illő lányok már nem olyan csitrik, hogy minden maszlagot meg lehessen velük etetni. Vagy majd azt mondod, hogy neki tartogattad magad? Ezt ki veszi be?

34/62 anonim ***** válasza:
#30: Olvasd el itt a #62-es hsz-t. Vannak a rendszernek vadhajtásai, ezeket kell megfogni.
 35/62 anonim ***** válasza:
#33: Lehet, hogy a te személyiségedben benne van az, hogy féligazságokkal elintézed a dolgokat, de nálam csakis a színtiszta, őszinte igazság az egyetlen út. Miért mondanám, hogy neki tartogattam, amikor ez nem igaz? Szimplán azt mondom neki, hogy senkinek nem kellettem, de igazából mondani sem kell, hiszen látja a külsőmön. De ha nem látja, akkor mondom. És nem féligazságokat mondok, hanem a teljes igazságot. Mert a féligazságnak a másik fele hazugság, ami nálam szintén vállalhatatlan.
2013. jan. 20. 23:55
 36/62 anonim ***** válasza:

Úgy érted nem vagy helyes? Jó a dumád tudsz beszélgetni, kedves vagy? Ezek számítanak...

30-as voltam

2013. jan. 20. 23:55
 37/62 anonim ***** válasza:

"De ha nem látja, akkor mondom."

Azért ha az a lány majd egész véletlenül vonzónak lát téged, lehetőleg ne bizonygasd neki az ellenkezőjét.

2013. jan. 20. 23:56
 38/62 anonim ***** válasza:

Akkor a prosti kilőve, vannak a nem olyan szép lányok akik 20 évesen még szüzek, vagy szépek is csak úgy maradtak. Ők is járnak hasonló cipőben és nem kell a mellé duma. Akkor őket kell megkeresni, talán ők is hasonlóan elkeseredettek, hogy nem kellenek senkinek, és valahogy átlépni egy falat.

30-as

2013. jan. 20. 23:58
 39/62 anonim ***** válasza:
11%

Tudok beszélgetni bármiről (4 idegen nyelven), véleményem is van, a "jó a dumád" helyett inkább azt mondanám, hogy őszinte a dumám. Vagyis vérkomoly vagyok. Kedves? Inkább kimért.

Helyesség? Nyomokban sem.

2013. jan. 21. 00:03
 40/62 anonim ***** válasza:
A 20 éves nekem túl fiatal, társaságnak meg dögunalom. Max. 2 év pluszban vagy mínuszban.
2013. jan. 21. 00:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!