Lúzerség 25 évesen szűznek lenni? 25/F
helike te egész normális lennél ha nem olvasnál néha hülyeségeket meg elfelejtenéd a BMW-s szöveget végre.
"Ebben a korban, már javaslom a prostit, mert egy 20-22 év körüli, lány világgá szalad, ha meghallja, hogy a szűz pasival kéne ágyba bújnia, egy normális lány."
Ez meg nem igaz. Többször igazolt tény számomra. Rengeteg lány ismerős jött össze 20 körüli szűz fiúval- és máig együtt vannak. Még csak titkot se csináltak belőle, hogy a fiúnak ők voltak az elsők.
Jelzem, nem csúnya lányok, és nem is "hülyék". Normálisak. Szerintem ez a normális hozzáállás legalábbis, bár ebben talán nem értünk egyet.
Akkor így szüzen fogsz meghalni, merj kockáztatni. Nem kell megmondani azt, hogy milyen körülmények között vesztetted el a szüzességed, mondd azt, hogy érett nővel.
Lehet, hogy akkor lesz rosszul az igazid, amikor meghallja, hogy szűz vagy és nem hajtott az ösztön, a hozzád illő lányok már nem olyan csitrik, hogy minden maszlagot meg lehessen velük etetni. Vagy majd azt mondod, hogy neki tartogattad magad? Ezt ki veszi be?
Úgy érted nem vagy helyes? Jó a dumád tudsz beszélgetni, kedves vagy? Ezek számítanak...
30-as voltam
"De ha nem látja, akkor mondom."
Azért ha az a lány majd egész véletlenül vonzónak lát téged, lehetőleg ne bizonygasd neki az ellenkezőjét.
Akkor a prosti kilőve, vannak a nem olyan szép lányok akik 20 évesen még szüzek, vagy szépek is csak úgy maradtak. Ők is járnak hasonló cipőben és nem kell a mellé duma. Akkor őket kell megkeresni, talán ők is hasonlóan elkeseredettek, hogy nem kellenek senkinek, és valahogy átlépni egy falat.
30-as
Tudok beszélgetni bármiről (4 idegen nyelven), véleményem is van, a "jó a dumád" helyett inkább azt mondanám, hogy őszinte a dumám. Vagyis vérkomoly vagyok. Kedves? Inkább kimért.
Helyesség? Nyomokban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!