Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van egy kor, amitől már...

Van egy kor, amitől már tényleg gáz szűznek lenni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és igen, még szűz. Nem tartom gáznak. Én még ilyen régifajta vagyok, hogy egy olyannal akarom elveszíteni, aki szeret... Meg én is őt. De kicsit félek, hogy egy idő után elutasítóak lennének velem emiatt.
2012. dec. 25. 15:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nincs.Aki azt mondja,hogy van,az az összes apácát és szerzetest is fikázza,ami elég nagy parasztság.Mindenki úgy éli az életét,ahogy jónak látja és a lehetőségei engedik és felesleges a társadalom véleményére adni ilyen téren,mert szerintem nem tartozik senkire,hogy valaki szűz vagy sem.
2012. dec. 25. 15:33
 2/17 anonim ***** válasza:
ne aggódj emiatt ezt nem lehet korhoz kötni, ha eljön az ideje megtörténik, ne aggódj ilyenek miatt :)
 3/17 anonim ***** válasza:
Fiú vagy,vagy lány?:D
 4/17 A kérdező kommentje:
Ja, persze :D Lány :))
2012. dec. 25. 15:34
 5/17 anonim ***** válasza:

Így 20 felett már kicsit gáznak érzem magam.

F

2012. dec. 25. 15:34
 6/17 anonim ***** válasza:

Nincs. #1 jól megmondta: mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné. Nincs sehol megírva, hogy meddig lehet valaki szűz.

Egyébként meg a gáz az, hogy 16 évesen azon agyalsz, hogy ez gáz-e. Nem. Az a rohadt nagy gáz, hogy a 16 évesek között - de lassan már a 14 évesek között is - ritkaságszámba megy, ha valaki egy szűzet talál. Na, ez a gáz.

2012. dec. 25. 15:36
 7/17 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem van, de ez nem a gáz, hanem a probléma kategória, ami alól a vallási elkötelezettség nyilvánvalóan kivételt képez.

Viszont 16 éves kor...az lenne a fura,ha ez nem így lenne kérdező, nem kell aggódnod.

2012. dec. 25. 15:39
 8/17 anonim ***** válasza:

Úgy 30 felett már elég ciki szűznek lenni. 40 felett pedig már nagyon gáz.

Papokra/apácákra ez nem vonatkozik.

9/17 A kérdező kommentje:
És pl. ha teszem azt még 20 évesen is az leszek, lesz olyan fiú, aki ezért nem akar velem lenni? Mert nem tudom.. itt gyiken is találni néha olyan dolgokat, hogy kezdek félni :D
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem, ez inkább férfiaknál probléma. Nőknél kevésbé.
2012. dec. 25. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!