Van egy kor, amitől már tényleg gáz szűznek lenni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és igen, még szűz. Nem tartom gáznak. Én még ilyen régifajta vagyok, hogy egy olyannal akarom elveszíteni, aki szeret... Meg én is őt. De kicsit félek, hogy egy idő után elutasítóak lennének velem emiatt.2012. dec. 25. 15:30
11/17 anonim válasza:
én tudtam hogy lány vagy :))
és nem semmilyen korban, csak akkor ha te annak érzed.
12/17 anonim válasza:
Ha 20 évesen is az leszel, akkor majdani pasid nagyon fog örülni.
Csak annyi a bökkenő, hogy a lányok minél idősebbek, annál nagyobb komplexushálót szőnek a dolog köré. /a pasik is/
Ezt kell megtanulnod kezelni, mert a végén a pasiknak az lesz a baja, hogy számukra érthetetlen dolgokon hisztériázol. És olyankor bizony lelépnek.
24F
14/17 anonim válasza:
ha egy pasinak ezért nem fogsz kelleni, akkor neked nem ő kell, ebben biztos lehetsz
15/17 anonim válasza:
ha megmondod neki hogy szűz vagy utána mond azt is hogy azért már nagyon vágysz rá, és semmi probléma nem lesz :P
16/17 anonim válasza:
85 éves kor után már elég gáz. Addig megszokott.
17/17 anonim válasza:
Nincs. Na és ha 20 évesen is az leszel? Épeszű ember amiatt nem fog kevesebbre tartani. Én nagyon is örülnék neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!