Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most szakítottam a pasimmal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakítottam a pasimmal. Valaki írna olyat, amitől jobban érzem magam?

Figyelt kérdés
22/L vagyok, egy órája szakítottam 1,5év után a párommal. Hatalmas szerelem volt, de én szakítottam, mert túl hasonlóak voltunk és túl heves, szenvedélyes volt a kapcsolatunk és sok volt a veszekedés. Ő az én fiú másom, de ez hosszútávon úgy érzem nem menne. Ennek ellenére szeretem még nagyon, ő is engem, de mivel nincs jövője, ezért meg kellett tennem. Az eszem tudja, hogy ezt kellett tennem, de most úgy érzem kicsit vége a világnak, üresnek érzem magam, csak sírok. Radikálisan akartam megtenni ezért letiltottam facebookon és holnap számot is cserélek, különben az lenne h elkezdenénk beszélgetni, nézegetném az oldalát, elgyengülnék és kezdődne elölről a huzavona. Az idő tudom gyógyír, de most ez nem segít, nagyon ki vagyok borulva...Ti hogy vígasztaltátok magatokat ha megviselt a szakítás? Hogy enyhítettétek a fájdalmat?
2012. nov. 18. 18:58
 1/1 anonim ***** válasza:
sehogy, meg kell élni, és hagyni hogy belesüppedj a bánatba, majd felállj onnan. persze jó ha a barátok húznak kifelé.
2012. nov. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!