Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt pasimmal szakítottam a kicsi pénisze miatt, vélemények?
A volt pasimnak mindössze 11-12 cm volt a pénisze. Az elején legalább jól nyalt,de később már mind rövidebb ideig nyalt és már a lényegre akart térni,ezért kidobtam.
Azért se méret,se nyalás nem stimmel akkor ez már problémás....lányok,vélemények ?
Remélem a legközelebbi párod méretileg is meg fog felelni neked :)
Amúgy én se járnék olyan pasival akivel sz@r a szex.
Szerintem pedig ha ereztel iranta vmit, nem csak szexkapcsolat volt, akkor igenis a tudtara kellett volna hoznod, h neked ez igy nem jo es keressetek vmi mas megoldast. Nyaljon tovabb, tobb orgazmust okozzon kezzel/szajjal es segithettel volna neki, h milyen pozban, milyen technikaval, milyen mozdulatokkal menjen a szex, h mindkettotoknek jo legyen.
ha vmi sz@r, akkor nem az a megoldas, h kalapkabat, hanem meg kell probalni elorelepni egymas segitesevel. Errol szol egy szerelmen alapulo parkapcsolat.
30F
Szerintem hülye vagy, már bocs.
A szád mire való? Szólni kell ha válamit másképpen szeretnél, mert néma gyefeknek anyja sem érti a szavát.
Ha képes voltál csak ezért dobni, akkor nem is szeretted kicsit sem. Már pedig ide nem azt írtad h szexpartner, hanem barátom.
Egyébként sem améret a lényeg!
Az én párommal meg az a "probléma" h gyorstüzelő hüvelyben. Egyszerűen bárhogy próbállja, gyakorolja nem sikerül a dolog 2 percnél hosszabbra. Ezek szerint nekem is dobnom kellett volna?
Nem. Súgtam a fülébe h mit és hogy szeretném, irányítottam. Ő is engem. Sokszor még most is, ha rájövök h szeretnék valamit amiről eddig nem tudtam h szeretném.
Nagyon jó nyelve és ujjai vannak. Nem szereti ugyan a hosszú előjátékot. Ilyenkor viszont hagyományos dolgokra is használom a szám és megkérem hogy:"Ne hagyd abba. Még!"
Ennyi... A többi csak kifogás. Inkább csak nem szeretted. Még annyira sem h őszintén tudj vele beszélgetni.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!