Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szakítottam a pasimmal, de hiába ismerkedek, folyton úgy érzem, nem találok hozzá foghatót, se külsőben, sem lelkileg, és nagyon-nagyon hiányzik?!
Pont itt van a baj!
Hogy olyat keresel mint ő!
Nem szabad az ex-hez hasonlítani a többi embert!
Ez egy örök hiba. Ne így keresd mert sosem találod meg.
Ismerkedj de ne görcsösen, és ne úgy, hogy képzeletben ott van a "lista" , hogy hümm ebben sem, meg ebben sem hasonlít rá, hümm akkor hagyjuk.
Meg kell ismerni új embereket , másokat ,de ne görcsösen. És nem úgy kell hogy azt várd h ebből legyen végre valami, hanem elbeszélgetsz egy jót eltöltesz vele egy randit és ha nem akkor nem.
Nem szerezhetem vissza, a végére már nem szeretett, pont ezért hagytam ott, és egyáltalán nem bánta...
Èn nem akarok senkit se hozzá hasonlítani, de akaratlanul is eszembe jutnak a dolgok amikről beszéltünk meg minden ès bőgök és úgy érzem soha nem találok még egy ilyet...
S miért kell mindenképpen valaki? Egyedül nem lehet lenni egy darabig? Bosszúból? Arra meg nem mindegy milyen a pasi?
De ha nem erőlteted és nem akarsz pasizni állandóan, s ha találkozol valakivel tudni fogod, hogy: igen... ez kell.
Hagyj magadnak időt, ez a legfontosabb.
Nem kell azonnal egy másik kapcsolatba futni: idő kell, hogy túl legyél rajta, hogy újra önmagad lehess. És miközben ezzel elvagy, légy nyitott, ismerkedj. Szép lassan jönni fognak a pasik, és az egyik csak okosabb lesz, mint az ex, a másik csak jobban néz ki, és jön majd olyan, aki mindenben jobb. De ez sem megy egyik napról a másikra.
24/N
de neked olyan kell és amíg ezaz agyrém ott bent szúrja az agyacskádat addig nem is fogsz mást találni, amíg nem ér egy hideg zuhany.
De reméljük egyszer becsap a villám nálad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!