Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha szakítottam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szakítottam a pasimmal, de hiába ismerkedek, folyton úgy érzem, nem találok hozzá foghatót, se külsőben, sem lelkileg, és nagyon-nagyon hiányzik?!

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 18:33
 1/10 cukorka<3 ***** válasza:
Miért szakítottál akkor vele?
2012. szept. 7. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Várj még a randizással. Idővel már jobb lesz, nem fogod hozzá hasonlítani a többieket, könnyebben fog menni.
2012. szept. 7. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Erre hogyhogy nem gondoltál előbb, hogy a világ egyetlen, legjobb és legtökéletesebb pasiját dobod, te nagyeszű sündisznócska?! Hívd föl, mondd meg neki, hogy tévedtél vissza az egész, és most már lenyeled, és benne vagy az análban is!
2012. szept. 7. 18:37
 4/10 ASOT ***** válasza:
50%

Pont itt van a baj!

Hogy olyat keresel mint ő!

Nem szabad az ex-hez hasonlítani a többi embert!

Ez egy örök hiba. Ne így keresd mert sosem találod meg.

Ismerkedj de ne görcsösen, és ne úgy, hogy képzeletben ott van a "lista" , hogy hümm ebben sem, meg ebben sem hasonlít rá, hümm akkor hagyjuk.

Meg kell ismerni új embereket , másokat ,de ne görcsösen. És nem úgy kell hogy azt várd h ebből legyen végre valami, hanem elbeszélgetsz egy jót eltöltesz vele egy randit és ha nem akkor nem.

2012. szept. 7. 18:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem szerezhetem vissza, a végére már nem szeretett, pont ezért hagytam ott, és egyáltalán nem bánta...

Èn nem akarok senkit se hozzá hasonlítani, de akaratlanul is eszembe jutnak a dolgok amikről beszéltünk meg minden ès bőgök és úgy érzem soha nem találok még egy ilyet...

2012. szept. 7. 18:44
 6/10 anonim ***** válasza:

S miért kell mindenképpen valaki? Egyedül nem lehet lenni egy darabig? Bosszúból? Arra meg nem mindegy milyen a pasi?

De ha nem erőlteted és nem akarsz pasizni állandóan, s ha találkozol valakivel tudni fogod, hogy: igen... ez kell.

2012. szept. 7. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Hagyj magadnak időt, ez a legfontosabb.

Nem kell azonnal egy másik kapcsolatba futni: idő kell, hogy túl legyél rajta, hogy újra önmagad lehess. És miközben ezzel elvagy, légy nyitott, ismerkedj. Szép lassan jönni fognak a pasik, és az egyik csak okosabb lesz, mint az ex, a másik csak jobban néz ki, és jön majd olyan, aki mindenben jobb. De ez sem megy egyik napról a másikra.

24/N

2012. szept. 7. 18:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem bosszúból kell, csak olyan üresnek érzem magam, muszáj betöltenem ezt az űrt, nem akarok folyton rá gondolni, muszáj ismerkednem mert különben csak sírok és rágódok egész nap és ebbe beleőrülök
2012. szept. 7. 18:53
 9/10 ASOT ***** válasza:

de neked olyan kell és amíg ezaz agyrém ott bent szúrja az agyacskádat addig nem is fogsz mást találni, amíg nem ér egy hideg zuhany.

De reméljük egyszer becsap a villám nálad is.

2012. szept. 7. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem dettó ugyan ez van:/ szentem csak akkor felejted el ha jön egy még jobb pasi..
2012. szept. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!