Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segíítsetek Most szakítottam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segíítsetek Most szakítottam a barátommal. Vele volt az első is és még szeretem. Bővebben lent?

Figyelt kérdés

Az elején nagyon jó volt az egész kapcsolat.. pont mint egy mesében.. kiegészítettünk egymást. nagyon szeretett és én is őt..

Egyszer csak elkezdtem félni.. nem láttam a szemében azt a szeretetet..nagyon megijedtem, de ő állította hogy nagyon szeret.

Egyszer úgy találkoztam vele hogy velünk voltak a barátnőim, és összehaverkodtak.Mikor kettesben maradtunk megkérdezte hogy mit csinálnék ha összejönne "xy"nal..

Nagyon megijedtem borzasztóan éreztem magam. úgy volt hogy másnap reggel átmegyek hozzá és megtörténik az első, de mivel én akkor berágtam rá, visszavondta az egészet. Ő reggel felhívott hogy menjek el, és végül rávett.. Kis habozás után csak belementem. Aztán újra minden rendben volt.. legalábbis kezdtem bemesélni magamnak.. egyszer csak sétáltunk és közölte velem hogy "remélem tudod hogy nem leszünk örökké együtt, de még kis ideig igen.." mondtam hogy persze.. neked mennyi az a kis idő? mondta h 1-2 hónap..

Másnap pedig közölte velem hogy ha terhes lettem volna véletlenül akkor szakított volna velem.

Együtt járunk edzésre vele és egy barátnőmmel.. mi barátnőmmel ültünk egy padon ő pedig oda sem jött köszönni, mikor vége lett b.nőmmel átöltöztünk az öltözőbe és mire kijöttünk sehol senki..Mikor szakítottam vele félig részeg volt. Már félig sírtam mikor kimondtam hogy vége. összefutottunk egy ismerőssel, aki megkérdezte h jól meg vagyunk? mondta a fiú hogy most szakítottunk, a lány megkérdezte hogy miért a fiú mondta h me' köcsög voltam a lány megkérdezte tőle h meg sem próbáltál változtatni? mondta a fiú hogy de. Ennyi a történet.. mit csináljak hogy ne szeressem? :'(

2012. aug. 21. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
semmit, elmúlik!
2012. aug. 21. 13:28
 2/14 jin ***** válasza:
100%
Mar bocsi,de te tényleg nem látod mit Írtál ? Ez egy gennylada te meg naiv buta kislány ....csak kihasznált ...
2012. aug. 21. 13:30
 3/14 A kérdező kommentje:
És ha talán véletlenül vissza szeretne jönni hozzám? akkor engedjek neki?
2012. aug. 21. 13:31
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez szánalmas... mégis hány évesek vagytok? 14?
2012. aug. 21. 13:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet semmit csinálni, majd az idő rendbe teszi. Tudom, hogy sablon szöveg, de nincs más.

Különben a srác egyértelműen arra ment ki, hogy lefektessen. Semmi másra. Teljesen tiszta. Kb befenyegetett, hogy összejön mással.

Vannak ennél sokkal normálisabb srácok, akik tisztelnek, de akkor nem szabad puszta fenyegetésre megtenni. Neked is akarnod kell.

6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne? Mi a pitsának lennél együtt valakivel, aki 1-2 hónapra tervez, és van olyan szemét, hogy ezt még a képedbe is vágja?
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
isten ments, ha vissza akar menni, azért van, mert du*na egy jót!!
 8/14 anonim ***** válasza:
tojd le! majd jön sokkal jobb! az idő mindent meg gyógyit ez igaz!!!!
2012. aug. 21. 13:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kösd fel magad, mert buta vagy. Ez olyan, mint kinézel magadnak valami ajándékot, és addig tepersz érte míg megnem szerzed. Utána maximum böldog vagy vele 3 napig és azt fogod érezni: Áhh már megvan, és mi legyen ezekután? Avagy mikor a kutya kergeti az autót, de mihelyt utolári már nem tudja mit csináljon vele. Itt is ugyanez.

NEM szabad mindent megadni/megtenni amire kér. Ilyenkor előjön az, mikor a kutyátol távolodik az autó és jobban rákapcsol. Ez egy természetes ösztönös reakció. Persze a végletekig se szabad elmenni, mert a futásban is kifárad a kutya, és azt veszed észre, hogy inkább más lánnyal kever, mert te elérhetetlenné váltál, majd lemond rólad.

2012. aug. 21. 13:35
 10/14 Diavolino44 ***** válasza:

Nekem is kerekedett a szemem. Szerintem is olvasd at ujra amit irtal...

S azert egeszitettek ki jol egymast, mert be akart kerulni minel elobb a bugyidba.

De miert van olyan erzesem, hogy akarmit irhatunk, ha ujra akar egy kis szexet te siman vissza fogod fogadni...

2012. aug. 21. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!