Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem szeret. Nem bírom tovább lelkileg. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
szeptember 20.-án leszünk együtt 2 éve.23-ára pedig a gyerekünket várom.Teljesen elhidegültünk egymástól.Nem beszélünk meg semmit,ha igen,csak vitázunk,többször is egymásnak ugrottunk már.soha nem kérdezi meg hogy jól vagyok-e, vagy hogy a pici mozog-e.se én,se pedig a születendő gyerek nem érdekli.a haverjai fontosabbak mint mi.többször kritizálta már a testem,és úgy bánik velem mint egy kutyával.elhagyni nem tudom, mert ragaszkodok hozzá,és azt sem akarom hogy a gyerekünk apa nélkül nőjön fel, vagy úgy hogy ő nem él velünk.lelkileg teljesen megterhel ez az egész.terhességem elején azt mondta hogy mindent megfog tenni azért hogy boldog legyek,mert neki az álma hogy legyen egy közös gyerekünk.de ez is csak ígéret volt.egy kis kanalat nem emelne fel nekem,ha megkérném.a háztartásban nekem kell mindent (fizikai is) feladatot elvégezni,és amikor haza jön,észre se veszi hogy feltakarítottam, a kedvenc ételét csináltam,csak pattogtat mint egy csicskát,és nem veszi figyelembe hogy 37 hetesen már nincs erőm mindent egyedül csinálni.nem tudom mi tévő legyek.már az is megfordúlt a fejemben, hogy megcsal.meg is kérdeztem tőle,ő pedig csak nevetett,és azt mondta hogyha megcsalna úgyse tudnék róla...a sex már fáj,és egyáltalán nem élvezem,mégis lefekszem vele,hogy ne bunkózzon velem, vagy jobb esetben segítek rajta.ilyenkor 10 percig kedves,vagy egyből leül a géphez.komolyan nem tudom mit kéne tennem még azért hogy egy kicsit szeressen.félek hogy ha megszületik a gyerekünk akkor is ugyan ilyen lesz,és mindent rámhárít,és a kicsivel is csak nekem kell majd foglalkozni
2012. szept. 5. 12:06
1/10 anonim válasza:
Miért vállaltál egy ilyen embernek gyereket?
2012. szept. 5. 12:11
2/10 anonim válasza:
Az a baj, hogy itt a te ragaszkodásod már édeskevés...
2012. szept. 5. 12:15
3/10 anonim válasza:
Nagyon nem irigyellek. De valahol te is elszúrhattad, sztem ott,hogy mindent ráhagytál és te csinálsz mindent. A pasid meg egy érzéketlen tuskó. Nagyon sajnálom mert ha ö nem akarja rendbehozni a dolgokat, te egyedül kevés vagy ehhez. Nem lehet könnyü,h még babát is vársz. De le kellene vele ülnöd megbeszélni a problémákat. Fogja fel,hogy lassan apa lesz és felelösséggel tartozik. Atya úristen ilyen hapsit...
2012. szept. 5. 12:22
4/10 anonim válasza:
Ha ez mind igaz, amit leírtál, és így viselkedik veled ez a fér(eg)fi, akkor ideje elgondolkodnod a jövőn. Tényleg jobb úgy felnőnie a gyermeketeknek, hogy van egy apja de a füle botját nem mozdítja, csak veszekedni tud, és menekülőre fogja? Ha egy szobába lesztek a picivel, éjjelente felkel majd a sírásra, díjazni fogja? A hugom hasonló cipőben járt, a pali hitegette h kell neki es hazasodjanak ossze, koltozzon hozza. Oda is költözött, teherbe esett, majd a negyedik hónapban hazajött, mert nem bírta tovább a pasas(35 éves fenőtt férfi) nemtorodomseget. Egyszer erdeklodott affelol hogy van a hugom, aki juliusban szult, sajnos komplikaciok adodtak nala, a baba harom hetig bent volt a klinikan, az apa egyszer latogatta meg, most megy a per h legalabb fizessen. A lenyeg, hogy surgosen beszeld at a paroddal a dolgot, es ne hagyd, hogy ugy novekedjen a pici babád, hogy lássa rajtad a boldogtalanságot! Merj szembeszállni az élettel, és ne alázkodj meg!
2012. szept. 5. 12:23
5/10 anonim válasza:
Jesszus...
Legyen már benned legalább egy ici-pici tartás. Mi az, hogy nem tudod elhagyni? Akkor minek írtad ki a kérdést? Épp elméjű nő nem marad ilyen fasz(i) mellett, Te meg még ragaszkodsz is hozzá? Normális nőnek meg sem fordulna a fejében, hogy vele maradjon...
Az a baj, hogy az ilyen nők csöbörből vödörbe kerülnek, mert hagyják magukat kihasználni minden pasinak. Remélem észhez térsz, talpra állsz és nem hagyod magad még egy ilyen tahónak. Csak sajnos a tapasztalataim nem ezt mutatják...
2012. szept. 5. 13:14
6/10 anonim válasza:
Sajnálom, de a leírtak alapján bizony jól érzed. Nemhogy nem szeret, de még a kötelességeit sem látja el, nem vesz nemhogy nőszámba, de még emberszámba se, a gyerekkel meg kb. ugyanez lesz a helyzet. Nem csodálom, hogy nehezen bírod!
Nem tudom, van-e lehetőséged elköltözni? Vissza a szülőkhöz, vagy egy baráthoz, vagy állsz-e úgy anyagilag, hogy albérletet fizess? A saját lábadra kéne állnod! A ragaszkodásod és az áldozataid a világon semmire nem visznek, ezt neked is látnod kell. 9 hónapos terhesen szexelni? A babának is árthatsz vele! :(
Sajnos lábtörlőt csináld belőled, a te hozzájárulásoddal. Azt még megértem, ha nem most azonnal pattansz és költözöl, de hidd el nekem, szülés után sem lesz jobb. A szülésig hátralévő időt szerintem töltsd tervezgetéssel, hogy mihez kezdesz, hová mész, kinek a segítségére számíthatsz?
2012. szept. 5. 13:36
7/10 anonim válasza:
Ezt a gyereket kár volt bevállalnod, de ha már így esett a dolog, akkor jobb ha tudod, hogy ezt a kapcsolatot nem fogod tudni fenntartani a végtelenségig. A leírásod alapján sztem, vmikor találni fog magának egy másik nőt, és akkor lekoccol tőletek, és erre számítanod kell.
A szülés után pedig nyűgös a kisgyerek, meg te se leszel topon, úgyhogy vszeg ez a helyzet csak romlani fog!
2012. szept. 5. 14:12
8/10 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nincsenek szüleim.intézetben nőttem fel,testvéreimmel nem tartom a kapcsolatot,külföldön élek.saját házam van,úgyhogy már ez egy támpont...ha Ő nincs, akkor nincsen senkim a leendő gyereken kívűl.nem tudok senki másra számítani..mondjuk rá se ,de legalább nem vagyok teljesen egyedül,így úgy érzem
2012. szept. 5. 14:52
9/10 A kérdező kommentje:
*testvéreim élnek külföldön*(félre írtam)
2012. szept. 5. 14:53
10/10 anonim válasza:
Van házad. Menj oda a gyerekkel.
Nem Te lennél az első egyedülálló anya. Még ha csak rólad lenne szó és csak a saját életed csesznéd el emellett a pasi mellett, akkor nem érdekel. De nem. Te a gyereked életét is tönkrevágod, ha ilyen légkörben kell felnőnie. Ne légy önző! Gondolj arra a gyerekre is.
A másik: tessék összeszedni magad! Miért kell neked ez a faszi? Ne gyere nekem azzal, hogy egyedül vagy stb. Inkább egyedül, mint egy ilyennel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!