Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nagyon rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon rosszul érzem magam lelkileg

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Még én tettem fel ezt a kérdést,de egyre rosszabbul vagyok,és sehogy sem bírom már :((.

És nem is értem őt. Amig nem mondtam neki hogy szeretem,mindig olyan aranyosakat irt,és nagyon boldog voltam mert azt éreztem hogy szeret.De most ugy látszik hogy mégsem..Ráadásul ha én nem kezdeném el a beszélgetést szerintem hónapokig nem beszélnénk ( De ez is csak azóta amióta mondtam neki hogy szeretem.) , és olyan mintha már egyáltalán nem érdekelném. De tényleg nem értem hogy akkor miért mondta hogy járnánk ha egy városban élnénk. Nagyon hiányzik,tegnap előtt 1 órán keresztül folyamatosan sírtam,nem tudtam abbahagyni,azt akartam hogy velem legyen..vagy legalább érezni hogy szeret. Úgy érzem hogy ő nem érzi ennek a szónak a súlyát..Állandóan rá gondolok,teljesen meg is változtam , magamba zárkóztam semmi sem érdekel,csak Ő. Felejteni sehogy sem tudom. Ha akarnám sem menne..Tudom hogy még nagyon fiatal vagyok,de tényleg nagyon szeretem..

2012. jún. 14. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos sok minden van, amit meggondolatlanul leírunk/kimondunk. Ilyen lehet az is, hogy ha egy városban laknátok, akkor járnátok. A srác ezt mondta, mert talán úgy gondolta, hogy úgyse fogtok találkozni soha, vagy hogy nem fogod komolyan venni. Az is előfordulhat, hogy megijedt a közlésed miatt, vagy hogy ő nem gondolta, hogy benned ilyen érzések alakulhatnak ki. Szerintem érdemes lenne tisztáznotok a helyzetet, közben meg próbáld lefoglalni magad valamivel, ismerkedj más fiúkkal is. Nem biztos, hogy van értelme a szenvedésednek, sajnos.
2012. jún. 14. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, lehet "csak" ezért mondta, mert úgyse taliztok, gondolta ő, és ezt kimondtad marhára megijedt, és menekülőre fogta, hogy minden úgy legyen mint régen, vagy sehogy
2012. jún. 14. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam egy idézetet: "a férfiaknak fogalmuk sincs, hogy mi nők mennyit agyalunk a legapróbb mondatrészeiken is" valószínű a fiú ezt nem gondolta annyira komolyan mint te, sajnálom. Talán jobb lenne, ha nem kezdeményeznél ezután vele beszélgetést, mert lehett hogy csak jobban beleszeretnél és csak jobban fájna. Biztos vagyok benne, hogy megtalálod még azt a fiút akit legalább ugyanígy fogsz szeretni, és remélhetőleg közelebb lakik.
2012. jún. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!