Normális hogy rosszul érzem magam egy templomi misén? (lelkileg)
Sokan sokféleképen reagálunk egy templomi misére.
Valóban lehetséges, hogy egy emlékkel kötöd össze, de ne felejtsd el, senki nem kényszerít, hogy templomba járj. Ha akarod, soha többé nem mész el. Istentiszteletnek sok módja van még a temlomon kívül, ha Istent keresed. Gondold végig: ha Isten olyan hatalmas, hogy a világmindenség nem tudja befogadni, akkor egy templomba beleférne? :)
Isten nagyobb, mint a templom!
Az igazság az, hogy kötelező volt, az iskolám miatt.
Nem szeretnélek elszomorítani vagy bármi, de én nem igazán vagyok vallásos. Így tehát nem igazán szoktam Istenhez imádkozni, fohászkodni sem. De ettől függetlenül sem értem miért fogott el ez az érzés.
"Nem szeretnélek elszomorítani vagy bármi, de én nem igazán vagyok vallásos."
Szerintem itt van a dolog lényege. Én sem vagyok az és nagyon idétlenül érzem magam, amikor véletlenül elvetődök egyre. Másra nem is tudok gondolni, csak hogy meddig tart még.
Valószínűleg azért mert a katolikusok között nagyon sok mise nem a názáreti Jézus vezénylete alatt folyik,hanem gonosz vallásos démonok vezetése alatt. Az egyházi hagyományokat sokszor feljebb helyezik mint Isten Igéjét.
Keress egy olyan helyet ahol jól érzed magad. Vannak olyan gyülekezetek ahol rendes zenét játszanak és úgy beszél a prédikátor,hogy érdekel téged és nem alszol el alatta. (Példát nem mondok,Karizmatikus gyülekezetet keress akik Jézust követik és nem az egyházi hagyományokat)
Olyan helyet keress ahol tényleg jól érzed magad és Jézus igazolja magát jelekkel és csodákkal. Gondolok itt csodálatos gyógyulásokra,szabadulásokra, Szent Szellemmel való betöltekezésre. Ne feledd: "Aki keres az talál" :)
Szerintem azért érezted rosszul magad mert a benned levő gonosz szellemek is rosszul érezték magukat és ezt éreztették veled. Így próbálták elérni hogy elmenj onnan és így megszűnjön a szenvedésük.
Valószínűleg szabadító imára lenne szükséged ahhoz hogy megszabadulhass ezektől a démonoktól.
A démonok általában igyekeznek elrejtőzni. Az a céljuk hogy ne is higyj a létezésükben. De ha szent helyre mész vagy mondjuk egy misén veszel részt akkor nagyon rosszul érzik magukat és ezért kénytelenek ilyen módon megmutatkozni. Az ördögűzéseknek is ez a lényege, hogy addig imákkal és szentelt tárgyakkal próbálják elérni hogy a démonnak egyre rosszabb dolga legyen és végül távozzon.
Írj egy privát üzenetet és szívesen segítek amiben tudok.
Hagy békén ezt az ember az ördögűzéseiddel.
Semmiféle démon nincs benne.
Semmi meglepő nincs benne hogy rosszul érzi magát, minden túlvilági dolgokra érzékenyebb ember rosszul érzi magát ott.
Mégpedig azért mert ezekben a templomokban vannak démonok, hiába a "szent"képek, "szent" tárgyak,az egész álszentség. Az egyház a Sátán és démonjai szolgálatában áll,templomaik hemzsegnek a gonosz entitásoktól. Aki teheti inkább kerülje ezeket a templomokat, legalábbis misék alkalmával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!