Templomi szellentés?!
Figyelt kérdés
Templomi szertartás közben szellentettem és nagyon kínos a dolog, mert szerintem a környékemen ülök észlelték a jelenséget, meg a pap is.
Most menjek oda hozzá ? Gyónjam meg ? Vagy csak simán menjek továbbra is ugyanúgy és ne törődjek semmivel?
2011. júl. 27. 21:40
1/12 anonim válasza:
Peeersze... nyugodtan, ha jönnie kell, had' jöjjön... De ha észlelik a szagot Te is értetlenkedj ki volt az! :D
2/12 anonim válasza:
Ez bizony főbenjáró bűn. Nincs az a bíróság, ami ne adna 20 évet.
3/12 anonim válasza:
szerintem csak fel kellett volna állnod egy breeze one touch-al a kezedben h hupsz, ez büdi volt:o
4/12 anonim válasza:
Dobj a perselybe egy kétszázast.
7/12 anonim válasza:
Szerintem semmi probléma :) A kereszténységben csak az a bűn, amit készakarva teszel úgy, hogy tudod, hogy bűn. A szellentés pedig se nem bűn és se nem tudod kontrolálni :) No para (ha igazi a kérdés :D)
Béke veled! السلام عليكم
9/12 anonim válasza:
én kiskoromban még röhögtem is rajta hangosan:) azóta bűntudatom van,hogy néhány idős nénit kizökkentettem a mély imádkozásából...persze csak viccelek.nyugi,ne foglalkozz vele,ők sem fogják komolyan venni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!