Nagyon rosszul vagyok lelkileg, nincs állásom, és a szüleim nem megértőek cseppet sem. Azt mondják találjam fel magam, és mindennél jobban azon vagyok. Mit csináljak?
Miért nem keresel munkát? Akár alkalmit akár hosszabb távút, valami biztosan akad. Ha beszélsz nyelvet, esetleg kimehetsz külföldre, vagy a kis hazánkban élő külföldieknek besegíthetsz. Rengeteg a lehetőség, csak próbálj élni velük!
Arra ne számíts, hogy valaki megkeres egy állással, az csak a filmekben működik, ezen kívül minden más megvalósulhat.
Sok sikert, szorítok Neked!
27/N
Keresek munkát folyamatosan, de nem vagyok Budapesti...és azt mondják hogy albérletre adnak talán 40 ezret...ami nagyon nem elég
ezenkívül az iskola(erre ezt mondják keressek olcsót, ami nem létezik),és arra sem akar apu költeni...
Keresek, keresek, már belehülyülök állást, de nagyon nehéz...és ahhoz fel kellene költöznöm:(aminek nem örül édesapám..és nem érti meg:(
Ingyenes nincsen...munkaüggyel kitörölhetem a fenekem..meg van ami érdekel, de azt sem tudom hogy abba kezdjek e bele
az angolt meg képtelen vagyok megtanulni, nem marad a fejemben:(
Kedves kérdező!
Milyen idős vagy, és mihez értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!