Mért mondja minden fiú hogy 13 évesen már ciki szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy 15 éves koromig minimum várok. De ha egy fiúval komolyabbra fordul a kapcsolatom és megkérdezi hogy szűz vagyok-e és mondom hogy igen, de nem is szeretném elveszteni még egy ideig akkor már rögtön eltűnik. Szerintetek csak "arra" kellenék neki?:/ 13/L2012. dec. 20. 19:18
1/19 Vicuska87 válasza:
Igen, nagyon jól látod a helyzetet.
2/19 anonim válasza:
Igen, arra. 13 évesen hogy lenne ciki, ne viccelj már!
Én 17 vagyok, és szűz, pedig nem vagyok csúnya sem bunkó, ezt biztosan mondhatom. Én inkább várok olyanra, akivel tényleg jó lesz, mert már lett volna lehetőségem elveszteni, de utólag tudom, hogy megbántam volna.
17/L
3/19 anonim válasza:
Mert, meg akar húzni, így inspirál a dologra. Nehogy bevedd már, hogy ő meg a falu bikája :D Az persze...Minnél jobban veri a "férfiasságát" (nah meg pont egy annyi idős) annál nagyobb kamu, az is biztos. Inkább légy ilyen ami most vagy, mint hallgass egy kis kukisra :D
4/19 anonim válasza:
Az ciki, ha 13 vagy és már nem szűz.
5/19 anonim válasza:
ezek hangemberek többnyire, és a legszomorúbb, hogy ha odakerülne a sor, még óvszer se lenne náluk, ellenben mélyen hallgatnának arról, hogy ők is szüzek. ja, és hogy nem divat a szerelem, az ismerkedés, hanem mindjárt a szextémát kell firtatni.... ha velem úgy indítana egy pasi, hogy szűz vagyok-e, pofán törölném, és otthagynám, az ilyen véglény.
nem a húspiacon vagyunk már....
6/19 anonim válasza:
Köcsög aki ezt mondja hogy ciki
7/19 A kérdező kommentje:
Már egy pár hete ismerkedtünk, mikor megkérdezte. Számítottam is rá hogy meg fogja kérdezni csak arra nem hogy rögtön lelép majd ha megtudja hogy még nem akarok lefeküdni vele.
2012. dec. 20. 19:43
8/19 anonim válasza:
14 éves kor alatt még belegyezés esetén is BŰNCSELEKMÉNY!
9/19 A kérdező kommentje:
Utolsó: a fiú is 13 egyrészt, másrészt meg amúgy sem akartam lefeküdni vele.
2012. dec. 20. 19:47
10/19 anonim válasza:
Mondjuk én 23évesen voltam először nővel. kicsit bánom hogy kihagytam néhány alkalmat. 33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!