Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mért mondja minden fiú hogy...

Mért mondja minden fiú hogy 13 évesen már ciki szűznek lenni?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy 15 éves koromig minimum várok. De ha egy fiúval komolyabbra fordul a kapcsolatom és megkérdezi hogy szűz vagyok-e és mondom hogy igen, de nem is szeretném elveszteni még egy ideig akkor már rögtön eltűnik. Szerintetek csak "arra" kellenék neki?:/ 13/L
2012. dec. 20. 19:18
1 2
 11/19 anonim válasza:
Én 19 évesen is szűz vagyok, és nem vagyok csúnya csávó, csak szimplán balf*sz. Nem ciki egyáltalán h 13 évesen szűz vagy. Az a gáz ha nem vagy már szűz ennyi idősen. 13 évesen az ember még gyerek.
2012. dec. 20. 20:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Később 20-on éves fejjel rájössz majd mikor visszagondolsz mostani önmagadra, milyen butácska voltál ezzel kapcsolatban:)
2012. dec. 20. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:

13 évesen az lenne baj, ha már nem lennél szűz.

Egyébként ismerem az érzést, mert én is nagyon beleestem egy srácba 14 évesen. Ő 20 volt. A 3. randin invitált, hogy menjek fel hozzá, de nem tettem. A 4. randin elmondtam, hogy szűz vagyok, és ha odaadom valakinek, akkor szeretném, ha előtte hónapokig udvarolna. Ezen kiakadt, és dobott. Azt mondta, hogy ő egy felnőtt férfi, neki kell a szex. Csak akkor nem értem, miért kezdett velem, hiszen nagyon jól tudta, hogy hány éves vagyok.

Utána sokat sírtam, de utólag tudom, jól tettem. Lehet, hogy még egy-két randit tudtam volna húzni a dolgot, de az nekem nem lett volna elég. Hidd el nem érdemelte volna meg, hogy odaadd neki. Csak azért, mert félsz, hogy elveszíted őt, azért nem érdemes, ha egyébként nem érzed te is azt, hogy most már nagyon szeretnéd.

Mindenki azt fogja erre mondani, hogy ne bánd, és tudom, hogy ez téged nem vigasztal most. De igaza van az előzőnek, pár év múlva rájössz majd, hogy nagyon butuska voltál még.

2012. dec. 20. 21:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Azt nem lehet így mondani, hogy 15 éves koromig várok. Aztán 15 évesen kivel, mikor?

Majd ha úgy érzed, hogy szerelmes vagy, akkor tedd meg.

Én 19 évesen vesztettem el a szűzességem, és nem érzem, hogy bármiről lemaradtam volna.

2012. dec. 20. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
szerintem 17 éves korodig várj és ne foglalkozz a fiúkkal idétlenek,hülyeségeket találnak ki,13 évesen még jó,hogy szűz vagy
2012. dec. 21. 20:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Én még nem voltam egész 15, mikor elvesztettem.

De nem ilyen balf@szbélával, akinek ilyen a hozzáállása...

(Sőt, én akartam annyira a szexet. És még együtt vagyunk.)

Az ilyenek tényleg csak arra mennek.

Jól nézd meg, kivel fekszel majd le...

24N

2012. dec. 21. 20:37
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, válaszokat.:) Azt hiszem nem találkozok többet ezzel a fiúval..
2012. dec. 21. 20:39
 18/19 anonim válasza:
Rohadtul nem gáz.. fiu vagyok.
2012. dec. 23. 09:54
 19/19 anonim ***** válasza:
mert megakarnak kurni :)
2012. dec. 24. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!