Mért mondja minden fiú hogy 13 évesen már ciki szűznek lenni?
13 évesen az lenne baj, ha már nem lennél szűz.
Egyébként ismerem az érzést, mert én is nagyon beleestem egy srácba 14 évesen. Ő 20 volt. A 3. randin invitált, hogy menjek fel hozzá, de nem tettem. A 4. randin elmondtam, hogy szűz vagyok, és ha odaadom valakinek, akkor szeretném, ha előtte hónapokig udvarolna. Ezen kiakadt, és dobott. Azt mondta, hogy ő egy felnőtt férfi, neki kell a szex. Csak akkor nem értem, miért kezdett velem, hiszen nagyon jól tudta, hogy hány éves vagyok.
Utána sokat sírtam, de utólag tudom, jól tettem. Lehet, hogy még egy-két randit tudtam volna húzni a dolgot, de az nekem nem lett volna elég. Hidd el nem érdemelte volna meg, hogy odaadd neki. Csak azért, mert félsz, hogy elveszíted őt, azért nem érdemes, ha egyébként nem érzed te is azt, hogy most már nagyon szeretnéd.
Mindenki azt fogja erre mondani, hogy ne bánd, és tudom, hogy ez téged nem vigasztal most. De igaza van az előzőnek, pár év múlva rájössz majd, hogy nagyon butuska voltál még.
Azt nem lehet így mondani, hogy 15 éves koromig várok. Aztán 15 évesen kivel, mikor?
Majd ha úgy érzed, hogy szerelmes vagy, akkor tedd meg.
Én 19 évesen vesztettem el a szűzességem, és nem érzem, hogy bármiről lemaradtam volna.
Én még nem voltam egész 15, mikor elvesztettem.
De nem ilyen balf@szbélával, akinek ilyen a hozzáállása...
(Sőt, én akartam annyira a szexet. És még együtt vagyunk.)
Az ilyenek tényleg csak arra mennek.
Jól nézd meg, kivel fekszel majd le...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!