Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki 34 évesen szüznek lenni?

Ciki 34 évesen szüznek lenni?

Figyelt kérdés
Kezdem nagyon kinosnak érezni,nem vagyok csúnya,sem bunkó,sem nyomulós,nem tudom hogy a mai lányoknak miért nem jönnek be a rendes srácok..34\F
2012. jún. 15. 07:54
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem ciki, de remélem nekem nem kel addig várni.

18F

2012. jún. 15. 07:56
 2/30 anonim ***** válasza:

Nem vagyok csúnya, se bunkó se nyomulós... azaz. egoista vagyok. Meg lehet kicsit bunkó is... Mondjuk nekem nincsenek ilyen gondjaim...

Na, a lényeg, hogy ha nem te tervezted úgy az életed, hogy nősülésig no szex akkor valamit rosszul csinálsz. Először is kezdj el foglalkozni magaddal. Légy határozott ne valami tuyimutyi. Adj a megjelenésedre. (minden helyzetben) És igen lehetsz kicsit bunkó, és legyél egy csöppet egoista is.

2012. jún. 15. 08:01
 3/30 anonim ***** válasza:

Nem ciki, egyszerűen még nem találtad meg azt, akivel megtennéd. A te korosztályodhoz tartozó nők közt szerintem több a rendes nő (én őket már nem nevezném mai lányoknak).

Az a gond, hogy a hozzád illő nők nagy többsége már férjhez ment, gyereket szült, kis %-uk még szintén szűz, kis %-uk nem ment férjhez, ott vannak még az elváltak gyerek nélkül, vagy gyerekkel.

Azért még van esélyed találni egy rendes nőt, csak kérdés, hogy mik az elvárásaid, igényeid egy nővel szemben.

2012. jún. 15. 08:09
 4/30 anonim ***** válasza:
Én is oda tartok. Sajnos ciki a mai világban.
2012. jún. 15. 08:10
 5/30 anonim ***** válasza:
53%

A sok nyugtatgató dumát befejezhetnék már az emberek. Itt most nem a ciki nem ciki a kérdés mivel más véleménye a kutyát nem érdekli, de azért gondolkozz már el ember 34 év... Életed leg szebb fiatal éveiben te szépen kihagytad az élet egyik legnagyobb élvezetét.

És itt nem a lányokkal van a gond hanem veled! Nagyon egyszerű a képlet fatökű vagy. Ha lenne benned egy kis kurázsi gond nélkül tudnál csajozni, mert csak az elefánt fülű rusnya szerencsétleneknek nem jön össze könnyen. Tapasztalatból mondhatom amíg tesze-tosza nyuszi vagy és nem mutatsz magabiztosságot, és nem lépsz a nők nem fognak az öledbe hullani. Változtass a hozzáállásodon aztán levakarni se tudod a csajokat :) 22/F

2012. jún. 15. 08:15
 6/30 A kérdező kommentje:
lányok akik füvel fával lefekszenek,bennük nincs hiba?
2012. jún. 15. 08:22
 7/30 anonim ***** válasza:
46%

Dehogy nincs. De a 30 körüli nők, már nem ilyenek.

Mikor fiatalabb voltál,azért még az akkor fiatal lányok nem voltak ilyenek, mint a mostani tinik.

2012. jún. 15. 08:31
 8/30 anonim ***** válasza:
38%
Talán nem más hibáin kéne elmélkedned hanem a sajátaidon...
2012. jún. 15. 08:32
 9/30 anonim ***** válasza:
A mi korunkban aztán igazán nem nehéz társat találni. Nem nagyképűségből mondom, de 20 csajom is lehetne a feleségem mellett, ha akarnám. Persze nem akarom, nem csalom a feleségemet.És hidd el hogy nem vagyok egy nagy ász. Csak járj nyitott szemmel! És persze nem mindegy hogy mekkora igényeid vannak, sok az elvált kisgyermekes anyuka, akik egy normális hapsira vágynak.
2012. jún. 15. 08:37
 10/30 anonim ***** válasza:

34 évesen te mióta vagy srác????

Amugy meg irány a prosti D:(én is ezt tettem):D

2012. jún. 15. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!