Nagyon nagy baj 21 évesen szűznek lenni?
Eléggé hülye igényeim vannak. Külsőleg nem jönnek be ezek a barbibaba-típusú lányok, de nem is ez a legnagyobb bajom. Személyiség terén vannak érdekes elvárásaim. Mások számára gyerekesnek tartott lányok jönnek be nekem.
Külsőleg két problémám van: 1. elhíztam egy gyógyszer miatt (majd elintéztetem az orvossal, ha nem akkor keresek másikat) 2. egyáltalán nem vagyok izmos (sport hiánya). Sokáig viszont eléggé béna ruháim voltak, mert spórolni kellet valamin és én voltam az áldozat a válság alatt. Ez megváltozott a fősulira érve.
Nagyon nem szoktam társaságba járni, a fősulim meg a GDF, nem sok lány van ott. Koncertekre is inkább a zene miatt járok, a gyógyszerem miatt nem ihatok alkoholt, amúgyse bírom a hatását.
Mondjuk alkalmi szexbe még belevetném magam, de nehéz ehhez is társat keresni. Nem szeretnék a szexért fizetni, a legjobb dolgok ingyen vannak.
Egyáltalán nem baj majd te is megtalálod a neked való lányt lehetőleg előbb vagy utóbb.
Persze a mai világban előny lenne ha leadnád a súlyfelesleged, de szerintem ha kicsit nyitottabb vagy a lányok felé így is találhatsz párt. Személy szerint engem nem zavar a súlyfelesleg ha összességében bejön a srác.
Esetleg szórakozóhelyen vagy bárhol merj odamenni egy lányhoz ha tetszik.
Engem is úgy szólítottak le, kapcsolat nem lett belőle engem valami más, de az is több a semminél. :)
22l
Öcsém ha bajod van és nem tudod megoldani pénzzel, oldd meg sok pénzzel! Nyugodtan menj el prostihoz, nagyon kedvesek, lakásán fogad, tisztaság van, barátnő feelinget ad, és mindent megad amire csak vágysz. Ez nem szégyen.
20/F
ha ugy érzed hogy valami nincs veled rendben, és tudod is hogy mi az, akkor változtass rajta. addig csináld ezt amig elégedett nem leszel magaddal, és nem fogsz hinni benne, hogy igenis megérdemelsz egy szép barátnőt. amikor ez bekövetkezik, már nem lesz sok hátra, és könnyen össze is fog jönni :)
am nem nagy baj, én 22 voltam amikor megtörtént, 21 évesen lett először barátnőm. addigra értem el hogy elégedett legyek annyira magammal, hogy higgyek abban, hogy lehet egy szép barátnőm, és igenis szerethető vagyok énis, mégha nem is vagyok egy adonisz...
na hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!