Homoszexuálisoknál (mind nők mind férfiak) mikortól gáz szűznek lenni? Illetve gáz az, ha valakinek huszonX évesen nem volt még kapcsolata?
A biszexualitás ugye külön dolog, hiszen ők szélesebb palettáról válogatnak.
Akinek mondjuk kevesebb lehetősége van szerelmet találni, ugye később fekszik le valakivel.
Szerintem nem gáz egyáltalán, ha egy meleg huszonévesen szűz, én is 22 éves voltam, amikor elvesztettem egy szintén szűz sráccal. Sokkal jobb ennyi idősen még az "igazit" keresni, minthogy valaki minden héten mással szexeljen. Azonban sajnos az a tapasztalatom, hogy a melegek többsége csak a szexre hajt, szóval általában a 20. születésnapjukon már nem szüzek.
24/F
Rinkimirikakuta
szerintem meg az a gáz hogy tahó vagy!
Nincs olxan, h gáz!
Amikor te elérkezettnek látod az időt rá!
Magadnak akarj megfeleni ne másoknak, ne azt nézd, h más mikor mit csinál, hanem az, h neked ez jó-e!
A szűzesség erény.
Ezt mindenki elfelejti.
Semmikor sem gáz, az, hogy mostanában már az a normális ha 18 éves korod előtt már minden szétku*rattad magad nem jelenti, hogy neked is követned kell a birkákat.. az a gáz aki ezt csinálja. Majd ha találsz valakit és úgy érzed, hogy na veled akarod, akkor majd megtörténik. Nincs korhoz kötve, semmivel nincsenek előrébb akik már 14 évesen dugdossák a farkukat jobbra balra..
ne stresszelj ezen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!